Η ΕΣΠΗΤ αποχαιρετά την Κατερίνα Παγουλάτου- Το Σάββατο το τελευταίο “αντίο”

27.11.2020 / 13:50
foto-katerina_768x500

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια της άξιας συναδέλφου, δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΠΗΤ Κατερίνας Παγουλάτου, η οποία έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Γεννημένη το 1975 στην Πάτρα, με σπουδές στη γερμανική φιλολογία και ανήσυχο δραστήριο πνεύμα, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία από νωρίς.
Είχε υπηρετήσει τον Περιοδικό Τύπο με συνέπεια, άψογο επαγγελματισμό και σπάνιο ήθος και ευγένεια, ενώ συνεργάστηκε και με την ιστορική εφημερίδα της Πάτρας «Αλλαγή». Είχε αναπτύξει έντονη και πολύπλευρη συνδικαλιστική δράση στην ΕΣΠΗΤ, ενώ με συναδελφική αλληλεγγύη και μάχιμο πνεύμα είχε στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, το 2013, όταν είχε πέσει το μαύρο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν με περιοδικό γερμανικής αεροπορικής εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους της, τους συναδέλφους της και αποχαιρετά μία άξια και ευγενή συνάδελφο, που υπηρέτησε με σεβασμό και ευσυνειδησία την ελληνική δημοσιογραφία.

Η εξόδιος ακολουθία της Κατερίνας Παγουλάτου θα τελεστεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, ώρα 3.30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα