Παρασκευή, 30.07.2021, 7:12 μμ

Η επιχείρηση “Ελευθερία” ξεκινά την Τρίτη στο νοσοκομείο του Ρίου – Πρώτος θα εμβολιαστεί ο Γ. Καρβέλης και δεύτερος ο Μ. Μαραγκός

28.12.2020 / 7:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nosokomeio_riou

Ανοίγει, την Τρίτη, η αυλαία για την επιχείρηση “Ελευθερία”. Ο πρώτος εμβολιασμός στο Νοσοκομείο του Ρίου. Το εμβόλιο αναμένεται να φτάσει από την Αθήνα στην Πάτρα σήμερα Δευτέρα.

Ο πρώτος που θα κάνει το εμβόλιο θα είναι ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης. Αμέσως μετά το εμβόλιο θα κάνει ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Μάρκος Μαραγκός.

Στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 4 Ιανουαρίου ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών αλλά και για τα Γενικά Νοσοκομεία σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί που θα διενεργούνται θα αφορούν μόνο στο υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων, ενώ μετά τις 20 του μήνα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στα Κέντρα Υγείας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα