Η Ελένη Μενεγάκη θα επανέλθει αλλά …όχι έτσι όπως ήταν

19.11.2020 / 14:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
r-5-1024x813-1024x813

Ο Μεγακλής Βιντιάδης, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τα ριάλιτι στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη.

«Ζω εκτός Αθηνών 25 χρόνια και ζω πολύ ήρεμα, περισσότερο από ότι ήθελα. Είχα κουραστεί γιατί έβλεπα ότι η τηλεόραση δεν θα πήγαινε πολύ καλά, όπως και απεδείχθη» είπε τόνισε μεταξύ άλλων ότι «χρειάζεται η Ελένη Μενεγάκη». Όπως είπε: «Γιατί να μην χρειάζεται; Η Ελένη θα επανέλθει. Όχι βέβαια έτσι όπως ήταν, υποθέτω εγώ».

Για την τηλεόραση και τα ριάλιτι
Η τηλεόραση έχει ελάχιστα πράγματα, τα οποία αξίζουν πλέον. Υπάρχουν σίριαλ όπως είναι οι Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είναι 15-20 σειρές σε τόσα κανάλια που εκπέμπουν τώρα στη χώρα μας. Τα ριάλιτι στο εξωτερικό ποτέ δεν είχαν σταματήσει. Εδώ υπάρχει μια τάση να αρχίζουν προγράμματα, να τα σταματάνε και μετά από χρόνια να τα επαναφέρουν. Στην επαναφορά πάνω γίνεται μια όχι καλή ποιότητα.

Όταν πρωτοαρχίσαμε τα ριάλιτι, οι επιλογές γινόντουσαν σωστές. Δεν υπήρχε το άγχος «γδύσου κυρία μου, δείξε λίγο κορμί» για να δημιουργήσουμε μια αισθησιακή σκηνή ή «άφησε να εννοηθεί ότι κάτι θα προκύψει”». Υπάρχει εμφανέστατα μια καθοδήγηση, πιστεύοντας ότι αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη θεαματικότητα», είπε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα