Η DUR επιμελήθηκε για ακόμα μία χρονιά την ενδυμασία των εθελοντών στο TEDxPatras

13.10.2022 / 20:20
durtedx2

Η DUR βρέθηκε για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό της διοργάνωσης TEDxPatras, της κορυφαίας πλατφόρμας ιδεών, δημιουργικότητας και καινοτομίας στη Δυτική Ελλάδα. Η εταιρία ανέλαβε την επιμέλεια της ενδυμασίας των εθελοντών της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η πατρινή εταιρία ένδυσης υποστήριξε έμπρακτα το TEDxPatras 2022, μία προσπάθεια εθελοντών που τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να παρουσιάσει στο κοινό ιδιαίτερες ομιλίες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και αυτό-βελτίωσης. Στη φετινή διοργάνωση, η οποία είχε ως θέμα τη «Metamorphosis», σημαντικοί ομιλητές αφηγήθηκαν προσωπικές τους ιστορίες και δυσχέρειες οι οποίες άλλαξαν τη ζωή τους. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, παιχνίδια αλληλεπίδρασης και άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις.

Η DUR επιλέγει να συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις που έχουν ως στόχο την κοινωνική πρόοδο και τη συνεκτικότητα μέσα από την αλλαγή ιδεολογιών και στάσεων απέναντι σε καίρια ζητήματα της εποχής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα