Η Δανάη Μπάρκα απαντά στον Mente Fuerte: «Ο καθένας να πορεύεται με τις απόψεις του»

28.09.2023 / 8:09
barka-7

Τη δική της απάντηση έδωσε η Δανάη Μπάρκα στον Mente Fuerte μετά τις αναρτήσεις του ράπερ για τη διαφωνία που είχε η παρουσιάστρια του Mega με τις απόψεις της Μαρίας Σολωμού – Δες ΕΔΩ τις αναρτήσεις

Μιλώντας στην εκπομπή Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα, η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζονται επί προσωπικού με τον ράπερ, ενώ ο καθένας έχει τη δική του άποψη.

«Είναι ωραίο να έχουμε οι άνθρωποι διαφορετικές απόψεις, να γίνονται ανοιχτοί διάλογοι, να κουβεντιάζουμε. Μόνο παραγωγικό είναι αυτό», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Και πρόσθεσε: «Το να μεγαλοποιούμε καταστάσεις, δεν οδηγεί κάπου. Ο καθένας έχεις την άποψή του. Αν ποτέ τον συναντήσω, μπορούμε να το συζητήσουμε από κοντά. Δεν στεναχωρήθηκα. Ο καθένας μας δεν πρέπει να στεναχωριέται γι’ αυτά», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ κατέληξε για τον Mente Fuerte: «Δεν ξέρω τι εικόνα έχει για εμένα και ούτε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Ο καθένας να πορεύεται με τις απόψεις του, με την αισθητή του, με το τι κάνει», είπε η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα