Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έφερε σε πολλούς δάκρυα στα μάτια

15.12.2020 / 12:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
hytyutyututyui

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή έντονων συναισθημάτων και πολλοί περιμένουν τις γιορτινές ημέρες για να περάσουν όμορφα με τις οικογένειές τους. Φέτος βέβαια όλα είναι πιο δύσκολα εξαιτίας της πανδημίας που βάζει αυστηρούς περιορισμούς στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στο κλίμα των ημερών, μια διαφήμιση της ολλανδικής φαρμακευτικής εταιρείας DocMorris προκάλεσε συγκίνηση και αρκετοί δεν δίστασαν να τη χαρακτηρίσουν ως την καλύτερη του 2020.

Πρωταγωνιστής της διαφήμισης ένας παππούς που σηκώνει βάρη. Το 2 περίπου λεπτών βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από 7 εκατομμύρια φορές στο YouTube και εκατομμύρια ακόμη στα social media.

Δείχνει τον ηλικιωμένο άντρα που προσπαθεί να γυμναστεί σηκώνοντας βάρη μέσα και έξω από το σπίτι. Τον βλέπουμε να πασχίζει και να κοιτάζει τη φωτογραφία κάποιου για να πάρει δύναμη και να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Σηκώνει βάρη και τα φύλλα από τα δέντρα πέφτουν, σηκώνει βάρη και έξω χιονίζει. Οι γείτονες απορούν.

Και τελικά επισκέπτεται την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. Φτάνει στο σπίτι και στα χέρια του κρατά ένα κουτί με ένα αστέρι μέσα. Όταν η εγγονή του εμφανίζεται, καταφέρνει και τη σηκώνει προκειμένου η μικρή να βάλει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

«Ώστε να φροντίσεις όσα έχουν πραγματικά αξία στη ζωή» είναι η φράση που τελειώνει τη διαφήμιση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα