Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

28.04.2023 / 14:37
Αλεξοπούλου- Νοσοκομείο Αιγίου.1

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και συναντήθηκε με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζομένους, συζητώντας μαζί τους για τα ζητήματα λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το Νοσοκομείο Αιγίου είναι ένα από τα 68 νοσοκομεία της χώρας που, με απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, μπήκαν στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κόστους 260 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Στόχος της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αιγίου, είναι η ενεργειακή εξοικονόμηση και η συντήρηση των υποδομών.

Στις προτεραιότητες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία την επόμενη τετραετία είναι, εκτός άλλων, η αύξηση του προϋπολογισμού, η ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10.000 εργαζόμενους, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της υγείας, η μείωση του χρόνου αναμονής σε εξωτερικά ιατρεία και χειρουργικές πράξεις και η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός 80 ακόμα νοσοκομείων, 156 Κέντρων Υγείας, 315 Μονάδων Τηλεϊατρικής και 25 σύγχρονων Κέντρων Αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα