Η Χριστίνα Αλεξοπούλου για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών Αχαΐας

16.11.2020 / 9:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χριστίνα Αλεξοπούλου - Βήμα Βουλής

Ερώτηση της Βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου με αποδέκτη τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη και θέμα την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών Νομού Αχαΐας.

Η Βουλευτής Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με ερώτηση της προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την ανάγκη έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων για τους αμπελοκαλλιεργητές του Νομού Αχαΐας.

Οι ραγδαίες κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις των ημερών που διανύουμε, τοποθετούν σε πρώτο πλάνο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και αναδεικνύουν την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των καλλιεργητών σταφυλιού.

Αποτελεί Χρέος μας η δημιουργία ενός βιώσιμου και δημιουργικού μείγματος επιδοτήσεων, ελαφρύνσεων και μέτρων, που θα αποτρέψουν αφενός μελλοντικές στρεβλώσεις και παρενέργειες στις τιμές των αγροτικών προϊόντων, και αφετέρου θα εξασφαλίσουν την οικονομική και κοινωνική επιβίωση του αγροτικού κόσμου της Αχαΐας.

«Δεν ζητάμε θαύματα και προνομιακή μεταχείριση. Θέλουμε την βοήθεια του Κράτους, ειδικά τώρα που η πανδημία ενισχύει τις εισοδηματικές ανισότητες με την κοινωνική αναντιστοιχία» επεσήμαινε στην ερώτηση της η κα. Αλεξοπούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα