Παρασκευή, 20.05.2022, 11:28 πμ

Η Χρ. Αλεξόπουλου συνάντηση με νέους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

21.01.2022 / 12:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αλεξοπούλου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου πρόσφατα είχε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συνάντηση με τους νέους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας.

Η Χρ. Αλεξοπούλου που προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης, την ΟΝΝΕΔ και τη φοιτητική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, συζήτησε μαζί τους για όλα τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και ασφαλώς την επικαιρότητα.

Επιβεβαιώθηκε από όλους η σαφής βούληση για ανοιχτά και ασφαλή Πανεπιστήμια που ανήκουν στους φοιτητές και τους ακαδημαϊκούς δασκάλους και όχι σε κάθε μορφής παρανομία και βιαιοπραγία. Έγινε ακόμα εκτενής συζήτηση για τα εγκληματικά περιστατικά σε βάρος νέων γυναικών που αυξάνονται επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό μαζί με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Τόσο η Αχαιή Βουλευτής όσο και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις γυναίκες που έχουν τη δύναμη και το θάρρος να καταγγέλλουν τη βία εις βάρος τους και γίνονται παράδειγμα για όλους. « Οφείλετε ως ενεργοί πολίτες να δυναμώνετε τις αξίες και να διαμορφώνετε τις συνθήκες της σύγχρονης κοινωνίας του αύριο για την οποία αγωνιούμε, εργαζόμαστε και προσδοκούμε», τόνισε η κα Αλεξοπούλου εκφράζοντας τη χαρά της για αυτή τη συνάντηση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα