Η Ασημίνα εγκαταλείπει τον Νικηφόρο και φεύγει από το Διαφάνι μαζί με τον Σέργιο

25.12.2020 / 9:15
Άγριες-Μέλισσες-Η-Ασημίνα-φεύγει-με-το-παιδί-από-το-σπίτι

Kαταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με το που μπει το νέο έτος. Μια εξέλιξη που δεν περιμένει κανείς έχει να κάνει με την Ασημίνα, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Νικηφόρο και το Διαφάνι, παίρνοντας όμως, μαζί της και τον μικρό Σέργιο.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Γιάννης Πουλόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες στο περιοδικό ΟΚ: «Δίχως επιστροφή είναι ο δρόμος που έχει πάρει πια η Ασημίνα. Η μεσαία από τις αδερφές Σταμίρη, που έζησε την προδοσία με τον χειρότερο τρόπο όταν ο άντρας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την απάτησε με την ίδια της την αδελφή, έχει χάσει πια την ψυχραιμία της. Η επιστροφή της Δρόσως ταράζει συθέμελα το γάμο της με τον Νικηφόρο, που έτσι κι αλλιώς ήδη είχε κλονιστεί.

Η Ασημίνα ζηλεύει αφόρητα την αδελφή της και ενοχλείται ιδιαίτερα όταν εκείνη της δηλώνει ότι θέλει να έχει επαφές με τον μικρό Σέργιο, ως θεία του. Κάτι βέβαια που δεν μπορεί να της απαγορεύσει ούτε ο Νικηφόρος. Η πρωτοβουλία του Νικηφόρου να στηρίξει τη Δρόσω και να εναντιωθεί στη γυναίκα και τη μητέρα του, που δεν επιθυμούν η Δρόσω να βλέπει το παιδί της, είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ασημίνα βρίσκει διέξοδο, όπως έχουμε ήδη δει στις Άγριες Μέλισσες, στην αγκαλιά του Μπάμπη που της προσφέρει ουσιαστικά αυτό που δεν έχει, ελευθερία. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο όταν ο Κωνσταντής προθυμοποιείται να στηρίξει τη Δρόσω και να τη βοηθήσει να διεκδικήσει το παιδί της. Βλέποντας ότι το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους πια, η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Αφού η Δρόσω δεν φεύγει από το Διαφάνι, αποφασίζει να αφήσει η ίδια τον τόπο που μεγάλωσε. Μια μέρα, λοιπόν, παίρνει το παιδί της και κλείνει με δύναμη πίσω την πόρτα της έπαυλης των Σεβαστών».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα