Η αποκάλυψη τραγουδιστή για τον κορωνοϊό – «Ήμουν αρνητής μέχρι που κόλλησε το παιδί μου»

23.04.2021 / 20:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 10

Από ένθερμος αρνητής του κορονοϊού, μέσα σε λίγες μέρες o τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος έγινε πιστός οπαδός των μέτρων και της προφύλαξης. Χρειάστηκε να νοσήσει εκείνος και η οικογένεια του για να πιστέψει στην ύπαρξη της πανδημίας και στην επικινδυνότητα του ιού.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής στο LiveNews, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε ότι όλα άλλαξαν όταν πριν από 20 ημέρες νόσησε εκείνος, η γυναίκα του και ο ενός έτους γιός του.

«Το περάσαμε ελαφριά. Τα συμπτώματα που είχαμε δεν ήταν βαριά. Άλλοι άνθρωποι είχαν τριπλάσια συμπτώματα από εμάς. Εμείς ήμασταν τυχεροί» είπε και αναφέρθηκε στο πώς σκεπτόταν ως αρνητής.

«Δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο δυνατός. Αν δεν το νιώσεις στο πετσί σου, πώς θα το καταλάβεις. Όσο μπορώ πλέον, προσπαθώ να βοηθήσω ανθρώπους που ήταν σαν εμένα. Που δεν πίστευαν για κορονοϊό. Από τη στιγμή που το πέρασα πρέπει να το μάθουν ότι υπάρχει κορονοϊός. Τα λέω για να προστατέψω συνανθρώπους μας να μη πάθουν το ίδιο» προσθέτει.

Σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού, παρότι δηλώνει διστακτικός, θα κάνει το εμβόλιο και «θα το προτείνω σε όποιον μπορώ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα