Παρασκευή, 15.01.2021, 11:48 πμ

Η απάντηση της Μπακογιάννη στο «ο Μητσοτάκης έκανε φυσιολογικό ορό αντί για εμβόλιο»

29.12.2020 / 13:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη συμμετέχει σε συζήτηση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών που γίνεται στο Ευρωπαικό Πολιτιστικό Κέντρο  Δελφών, Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Προσωπικά, θα κάνω το εμβόλιο τρέχοντας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε, μιλώντας στον Σκάι, πως έχει μεγάλη σημασία να πειστούν όσοι έχουν προβληματισμούς για το εάν θα το κάνουν: «Έχει πολύ μεγάλη σημασία να πειστούν, όχι οι επαγγελματίες αρνητές, αυτοί που έχουν πραγματικούς προβληματισμούς. Σε αυτούς πρέπει να απευθυνθούμε για να τους πείσουμε ότι πράγματι το εμβόλιο είναι ασφαλές».

ADVERTISING

Σε όσους διακινούν θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιάστηκε με φυσιολογικό ορό απάντησε: «Ένας συνεργάτης μου λέει ότι συνάντησε έναν άνθρωπο που του είπε πως άκουσε ότι ο πρωθυπουργός έκανε αντί για το εμβόλιο, φυσιολογικό όρο. Και του είπε εάν είχε κάνει κάτι τέτοιο ο Μητσοτάκης και αρρώσταινε, θα του ζητούσε αποζημίωση για δυσφήμηση τον ελληνικό προϋπολογισμό η Pfizer. Και του λέω ”μπράβο! Που το σκέφτηκες; Εγώ θα είχα ρίξει τον καφέ κάτω από τα νεύρα μου». Του εξήγησε και τον έπεισε. Ήταν καλοπροαίρετος και τον έπεισε».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάνει αγωνιώδη προσπάθεια να πει κάτι. Ο κόσμος είδε πως ήρθαν τα εμβόλια, πως έρχονται πολλά. Θέλει να κάνει αντιπολίτευση και προσπαθεί να πιαστεί από διάφορα πράγματα. Είναι τεράστια και πολύ δύσκολη άσκηση ο εμβολιασμός και πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι. Είναι εθνική, όχι κυβερνητική προσπάθεια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ