Η Αντζελίνα Χαλντέντα για το Bachelor: «Οι μισές κοπέλες αντιγράφουν τις ατάκες και την συμπεριφορά μου»

21.09.2021 / 17:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
antzelina

Η Αντζελίνα Χαλντέντα φαίνεται απογοητευμένη από το νέο Bachelor και όπως αναφέρει, θεωρεί πως τα κορίτσια που διεκδικούν φέτος την καρδιά του εργένη, αντιγράφουν τα περυσινά.

Στην συνέντευξη, που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]», η πρώην παίκτρια του Bachelor παραδέχτηκε πως προτιμά τον Παναγιώτη Βασιλάκο συγκριτικά με τον Αλέξη Παππά τόσο στον χαρακτήρα, όσο και στην εμφάνισή του. «Εγώ επιλέγω τον Παναγιώτη, ο Αλέξης Παππάς δεν είναι του γούστου μου», είπε χαρακτηριστικά.


Στην συνέχεια, πρόσθεσε για τις κοπέλες: «Η Νατάσσα μου μοιάζει σε εξωτερική εμφάνιση, από χαρακτήρα είναι… fake. Όλα τα κορίτσια τα βάζουν με την Γιώτα. Μου θυμίζει εμένα, που όλα τα κορίτσια τα έβαζαν μαζί μου. Η Άννα από την πρώτη στιγμή έχασε την μπάλα. Η Έλενα πήγε με το νυφικό. Κι αυτή με αντιγράφει. Η Ιζαμπέλα προσπαθεί να αντιγράψει την Σία με το τραγούδι. Οι μισές κοπέλες αντιγράφουν τις ατάκες και την συμπεριφορά μου». 

Σχετικά με το πρόβλημα, που αντιμετώπισε πρόσφατα με τα κιλά της, η Αντζελίνα ανέφερε: «Πέρασα από διατροφική διαταραχή. Σηκώθηκα στα πόδια μου και είμαι δυνατή. Τώρα που είμαι καλά, τρώω. Όταν δεν είμαι καλά, δεν τρώω. Το έχω βάλει σκοπό να πάρω τα κιλά που έχασα. Είμαι σε σχέση, έχει υπάρξει επανασύνδεση και τώρα νιώθω καλά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα