Η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη στην εκδήλωση της Κλινικής Αποκατάστασης ΠΓΝΠ

23.02.2023 / 19:58
IMG_5424

 Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε, σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στην επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίον) για την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, το τι μπορούν να κάνουν για να προφυλαχθούν από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, που βρίσκονται σε έξαρση και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Μυελού των Οστών του ΠΓΝΠ.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Κλινική Αποκατάστασης και ο Σύλλογος Φίλων της Κλινικής «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα» (Σ.Φί.Κ.Α.). Η Αντιδήμαρχος, στο σύντομο χαιρετισμό της, εξήρε το έργο της Κλινικής και του Συλλόγου, χαρακτηρίζοντάς το σημαντικό  για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, σε μια περίοδο δύσκολη, όπως είπε, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης, της υποβάθμισης και της απαξίωσης, από την κυβέρνηση, των δημόσιων δομών υγείας.

Η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη στην εκδήλωση της Κλινικής Αποκατάστασης ΠΓΝΠ 2

Στην εκδήλωση μεταξύ των ομιλητών ήταν η Δημοτική Σύμβουλος, Παθολόγος, Λοιμωξιολόγος, Ιουλία Συροκώστα, η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Εμβόλια και Άτομα με Αναπηρία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα