Η Ακαδημία των Σπορ ευχαριστεί και συγχαίρει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

13.07.2021 / 11:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αριστερά ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ Χρήστος Δεβελέγκας και δεξιά ο αντιπερειφερειάρχης Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Πριν περίπου δύο μήνες έγινε η επανέναρξη των ομαδικών αθλημάτων με τα τμήματα υποδομών των συλλόγων, μετά από πολύμηνη απραξία λόγω της πανδημίας.

Οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι προσπάθησαν να ανασυγκροτηθούν με όποιες δυνάμεις διέθεταν. Στην διάρκεια του lockdown και στην προσπάθειά μας για την εξεύρεση πόρων που θα εξασφάλιζαν   το αύριο του συλλόγου μας, επισκεφτήκαμε τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Δημήτριο Νικολακόπουλο. Ο κ. αντιπεριφερειάρχης, στο γραφείο του,  άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας, και  θέλησε, προφανώς,  να βοηθήσει όχι μόνο εμάς αλλά το σύνολο των ομαδικών αθλημάτων εθνικών κατηγοριών των ερασιτεχνικών συλλόγων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Π. Ακαδημίας των Σπορ μετά την έκτακτη επιχορήγηση προς το σύνολο των ερασιτεχνικών συλλόγων της περιφέρειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημοσίως τόσο τον περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη όσο και  τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Δημήτριο  Νικολακόπουλο, όπως και το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων, που αφογράστηκαν τους προβληματισμούς για το αύριο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και προέβησαν στην παραπάνω  κίνηση  που θα βοηθήσει κατά πολύ στην επανέναρξη του αθλητισμού.

Ελπίζουμε την παραπάνω κίνηση να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς της περιοχής μας, ώστε ο αθλητισμός στα μέρη μας να μπορέσει στο σύνολο του να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις  που η πανδημία έχει επιβάλλει και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα