Πάτρα: Έτοιμη η αγορά για του Αγ. Βαλεντίνου

13.02.2024 / 7:07
pa 87

Όλα έτοιμα στην αγορά της Πάτρας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία να έχουν την τιμητική τους και τη ζήτηση σε λουλούδια και σε γλυκά από τους πάσης φύσεως ερωτευμένους να έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε και να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ανθοπώλεων Πάτρας και ιδιοκτήτης του Ανθόκηπου, Νίκος Ανδρικόπουλος στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη.

Όπως τόνισε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι από τις πιο εμπορικές ημέρες του χρόνου για τον κλάδο τους όπου τα καταστήματα κάνουν τους μεγαλύτερους τζίρους, αφού η ζήτηση είναι μεγάλη.

Τα λουλούδια που προτιμάει ο κόσμος για τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα και οι ορχιδέες ή και ο συνδυασμός των δύο. Οι τιμές στα ανθοπωλεία της Πάτρας είναι αρκετά καλές και δεν υπάρχουν καμία αύξηση όπως ανέφεραν κάποια ρεπορτάζ στα αθηναϊκά κανάλια.

Τάρτες, τούρτες, σοκολάτες, αλλά και σιροπιαστά είναι αυτά που επιλέγουν οι ερωτευμένοι από τα ζαχαροπλαστεία της Πάτρας, με τα εργαστήρια των μαγαζιών αυτών να είναι σε πυρετό προετοιμασιών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ήδη η ζήτηση και οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει με τον γνωστό και αγαπημένο ζαχαροπλάστη της Πάτρας Αντώνη Δημακόπουλο από τις Γλυκοτεχνίες να μιλάει στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη.

«Ο κόσμος αγοράζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε γλυκά ότι υπάρχει σε σχήμα καρδιάς. Υπάρχουν τάρτες και πάστες σε σχήμα καρδιάς, τούρτες με διάφορα υλικά, ενώ ξεχωριστή σημασία για τους ερωτευμένους έχουν και οι παύλοβες. Φυσικά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων είναι η σοκολάτα, αλλά και το γαλακτομπούρικο».

Οι τιμές είναι αρκετά καλές και στα ζαχαροπλαστεία που αναμένεται να έχουν και αυτά από την πλευρά τους σημαντική κίνηση λόγω του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα