Η άγνωστη ζωή του Νίκου Ανδρουλάκη που σάρωσε στις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ

06.12.2021 / 22:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 29

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμετρήθηκε την Κυριακή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ο πολιτικός που από μικρή ηλικία του ενδιαφερόταν για τα κοινά, βγήκε πρώτος στον πρώτο γύρο των εκλογών και την επόμενη Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου για την ηγεσία του κόμματος.

Τι δεν ξέρουμε όμως για τη ζωή του; Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του T-live, ο πατέρας του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν θερμός υποστηρικτής του Κώστα Σημίτη. Ο ίδιος σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο πρόγραμμα «Νέα υλικά και περιβάλλον», ενώ είναι διδάκτωρ στη φιλοσοφία.

Τον Μάιο του 2019 επανεξελέγη ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής. Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Νίκος Ανδρουλάκης προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και μεγάλη του αγάπη είναι ο μοναχογιός του, ο 10χρονος Μαρίνος.  

Με τη μητέρα του γιου του, Ελένη Ψαρρού, υπήρξαν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο. Εκείνη ήταν λίγο μικρότερή του ηλικιακά και έχει ασχοληθεί με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Οι δυο τους είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο λίγο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αναμφίβολα, σπουδαίο ρόλο στη ζωή του παίζουν η μητέρα του Πόπη και η αδερφή του Μαρία που στηρίζουν τις επιλογές του αθόρυβα. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Νίκου Ανδρουλάκη έχει όμως και η θεία του – αδερφή του πατέρα του -, η οποία ήταν γιατρός και η απώλειά της, από καρκίνο του στοίχισε ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα