Η Αχαιή, Ντόρα Μακρυγιάννη εξήγησε γιατί μίλησε «ανοιχτά» για τη ψυχολογική και σωματική βία που έχει βιώσει

10.02.2021 / 13:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dora-makrygianni-dermatino-forema

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Ντόρα Μακρυγιάννη, η αιγιώτισσα ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν κατά το παρελθόν να μιλήσει ανοιχτά για τη ψυχολογική και σωματική βία που έχει βιώσει.

Η ηθοποιός, η οποία η οποία υπήρξε θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών από σύντροφό της, κλήθηκε να σχολιάσει και τις καταγγελίες που κλυδωνίζουν το χώρο του θεάματος.

Αρχικά, η Ντόρα Μακρυγιάννη ανέφερε πως: «Υπήρχε ψυχολογική και σωματική βία σε σχέση μου παλιά, αλλά όταν βγήκα και είπα δημόσια τι πέρασα τότε, δεν ήταν επειδή ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Εγώ το είχα λύσει ήδη αυτό. Βγήκα από το βήμα που έχω για να βοηθήσω γυναίκες ότι ποτέ δεν είναι αργά.

Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι από εδώ και πέρα και ότι δεν μπορώ να ρίχνω συνέχεια τις ευθύνες πάνω μου, ότι εγώ φταίω. Βρήκα μόνη μου τη δύναμη για να ξεφύγω από αυτό και μετά απευθύνθηκα και σε έναν ειδικό».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών, η ηθοποιός είπε: «Το τι γινόταν παλιά, δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σωστό. Είμαστε στο 2021. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν την ενόχλησε το “παλαιάς κοπής” και δεν νομίζω ότι υπάρχει και άντρας που δεν τον ενόχλησε. Γενικά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας, γιατί πίσω από αυτό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολύ μόχθο και δουλειά για να μπορέσουν να αποκαλύψουν το οτιδήποτε κρατούν κρυφό.

Το συγγνώμη μπορεί να το έχουν οι ίδιοι που το λένε ανάγκη, αλλά δεν νομίζω ότι σου μαλακώνει την ψυχή και το τραύμα που έχεις μια συγγνώμη. Αν έχεις προχωρήσει πραγματικά και έχεις αφήσει κάτι πίσω σου, η συγγνώμη δεν είναι κάτι. Δεν περιμένεις μια συγγνώμη για να προχωρήσεις. Είναι περισσότερο γι’ αυτόν που θα την ζητήσει τη συγγνώμη, όχι γι’ αυτόν που θα την δεχτεί».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα