Η 6η ΥΠΕ παρέδωσε πέντε νέα μηχανήματα τεχνητού νεφρού

19.10.2021 / 17:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
karvelis_goumenos_nefro

Σε μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης υγειονομικού εξοπλισμού, προχώρησε την Τρίτη η 6η ΥΠΕ η οποία παρέδωσε Πέντε νέα μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Για αυτό το λόγο μάλιστα είχε συνάντηση και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Κέντρου, Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Δημήτρη Γούμενο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Πέντε νέα μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού, που θα καλύψουν τις ανάγκες του Νεφρολογικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, παρέδωσε η 6η ΥΠΕ, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό της δαπάνης που ανήλθε στα 60.000 ευρώ.

Με αφορμή την απόκτηση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Νεφρολογικό Κέντρο του ΠΠΝΠ.

Τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Νεφρολογικού Κέντρου, Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Δημήτρης Γούμενος, ο οποίος τον ξενάγησε στις κλίνες του κέντρου όπου έχουν τοποθετηθεί τα νέα μηχανήματα. «Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ μεγάλη συνεισφορά στο έργο μας και τεράστια αναβάθμιση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου μας», σημείωσε ο κ. Γούμενος.

«Γνωρίζετε, ότι έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία ως άνθρωπος για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αυτά τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με την αναβάθμιση του Νεφρολογικού μας Κέντρου, όχι μόνο διότι εκτιμώ βαθύτατα το επιστημονικό σας βάρος και ευθύνη που φέρεται, αλλά και γιατί οφείλω ως Διοικητής να λειτουργώ αποτελεσματικά με γνώμονα την κατά το δυνατόν, εξυπηρέτηση των ασθενών συμπολιτών μας», σημείωσε ο κ. Καρβέλης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Νεφρολογικό Κέντρο, ο κ. Καρβέλης, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα