Το Honor V8 με την 12 Megapixel dual κάμερα στην πλάτη, δεν ήταν η μόνη ανακοίνωση που είχαν να κάνουν οι Κινέζοι εχθές. Το smartphone συνοδεύεται από το Honor Band A1, ένα fitness tracker με ενσωματωμένο αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας.

Το Honor Band A1 μπορεί να καταγράφει δεδομένα που σχετίζονται με την σωματική άσκηση, μετρά τον χρόνο, την απόσταση που έχει διανύσει ο χρήστης, τα βήματα, τις θερμίδες που έκαψε, ενώ παρακολουθεί και την ποιότητα του ύπνου.

Αυτό που κάνει το Honor Band A1 να ξεχωρίζει είναι ο ενσωματωμένος αισθητήρας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV sensor), ο οποίος μετρά τα επίπεδα ακτινοβολίας γύρω σας και προτείνει την χρήση του κατάλληλου αντηλιακού. Επιπλέον έχει LED light, μέσω του οποίου σας ειδοποιεί αν έχετε κλήση ή μήνυμα, ενώ παράλληλα υπάρχει και δόνηση.

Το fitness tracker μπορεί να συνδεθεί με συσκευές που τρέχουν iOS ή Android, ενσωματώνει μπαταρία 70mAh, η οποία σύμφωνα με την Huawei μπορεί να αντέξει έως και 28 μέρες standby, για την φόρτισή της χρησιμοποιείται standard microUSB connector. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, έχει πιστοποίηση IP57, άρα ανθεκτικό σε νερό (1 μέτρο για 30 λεπτά) και σκόνη, ζυγίζει 20 γρ. και έρχεται με λουράκια από σιλικόνη ή δέρμα.

Στην Κίνα θα γίνει διαθέσιμο από 25 Μαΐου σε 8 διαφορετικά χρώματα, η τιμή ξεκινά από 13 ευρώ (CNY 99) για το λουράκι από σιλικόνη, ενώ όσοι θέλουν το δερμάτινο θα πρέπει να πληρώσουν περί τα 27 ευρώ (CNY 199).

Huawei-Honor-Band-A1-03-570

Huawei-Honor-Band-A1-02-570