Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 39χρονο

06.12.2024 / 18:17
ka 20

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία ασκήθηκε από την Εισαγγελία στον συζυγοκτόνο από τους Αμπελόκηπους.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της γυναίκας στους Αμπελόκηπους από τον σύζυγό της. Το έγκλημα έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, οπότε και ο δράστης αφού την σκότωσε την τύλιξε με σεντόνι και μαύρες σακούλες και την έβαλε στο πατάρι.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ισχυρίζεται πως η γυναίκα του διατηρούσε σχέση με άλλον άνδρα και αυτός ήταν ο λόγος που την σκότωσε. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι είχε σχέσεις με φίλο του τις οποίες τις κατάλαβε όταν χτύπησε το κινητό της και είδε ποιος ήταν.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δράστη, η άτυχη γυναίκα πήρε το κινητό και πήγε στο μπάνιο να μιλήσει. Αυτός κρυφάκουσε και όταν η γυναίκα βγήκε από την τουαλέτα τη χτύπησε με σφυρί και τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα