Γρηγόρης Πετράκος για Στέφανο Κασσελάκη: “Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου…”

30.09.2023 / 13:56
ka 124

Γα τις πολιτικές εξελίξεις με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τα όσα ζοφερά συμβαίνουν στη χώρα μας με τα καταστροφικά περάσματα των δύο κακοκαιριών Daniel και Elias, τοποθετήθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος με μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν κατά το γνωστό του ύφος καυστικός και αιχμηρός, τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο εκτόξευσε εκ νέου τα πυρά του, μετά το προ ημερών ποστάρισμά του στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων «Ο Κασσελάκης είναι φυτευτός νεοταξίτης που ήρθε με τη νέα αμερικανική αποστολή εξόντωσης».

Τι γράφει ο ηθοποιός στην νέα του δημοσίευση

«Κάποιοι άνθρωποι αντιστάθηκαν στη λαίλαπα κι έφτιαξαν νέους πολιτικούς φορείς. Δεν ήταν τέλειοι και είχαν τα προβλήματά τους, αλλά ήταν απλοί άνθρωποι σαν κι εμάς. Ο κόσμος τους έδωσε από 0.1 έως 0.6%.

Αυτή η κυβέρνηση κάθε μέρα που μένει θα είναι και μια πληγή, μια καταστροφή, μια εθνική προδοσία. Πιθανότατα να μη βγάλει ούτε τη μισή θητεία της.

Βλέποντας αυτό οι Άρχοντες έφεραν εσπευσμένα τον “επόμενο” εξ’ Αμερικής.

Και μάλιστα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα της ατζέντας.

Και έτρεξαν σαν αλαφιασμένοι να γραφτούν να τον ψηφίσουν.

Για τα μικρά κόμματα και τους νέους ανθρώπους είπαν ως δικαιολογία που δεν τους ψήφισαν ότι “δεν ενώθηκαν”.

Ότι μπορεί κάποιοι να είναι βαλτοί…

Ότι δεν έχουν πρόγραμμα…

Αυτός με ποιον ενώθηκε;

Αυτός δεν είναι βαλτός;

Ποιο πρόγραμμα είπε ότι θα ακολουθήσει;

Τι είπε ότι θα κάνει για τα θέματα που μας καίνε (μνημόνια, μεταναστευτικό, Αιγαίο, υπογεννητικότητα, υποχρεωτικότητες κλπ);

Οι πρώτες του δεσμεύσεις ήταν ότι θα ξεχωρίσει Κράτος – Εκκλησία και ότι θα εξασφαλίσει την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Αυτά είναι τα προβλήματά μας…

Οι καθημερινοί αγώνες τόσων ανθρώπων υπερφαλαγγίστηκαν από χορηγούμενα βιντεάκια στο tiktok με χαριτωμένο σκυλάκι και αφιερώματα στην Καινούργιου για το πώς μαζεύει ο Σωτήρας τα κακάκια του σκύλου με το σακουλάκι.

Απ την άλλη ο τωρινός αφήνει όλη την Ελλάδα να καεί, να πνιγεί και να πεθάνει από την πείνα! Δίνει την πάσα για αλλαγή. Θα βγει ο Ρονάλντο και θα μπει αλλαγή ο Μέσι, να μας βάλει τα επόμενα γκολ.

Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου!» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα