Γρηγόρης Μαρκέτος: Από την πόλη έρχομαι

01.04.2021 / 9:59
marketos

Ο Γρηγόρης Μαρκέτος μέλος του Συντονιστικού της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών για την συνέντευξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά:

Πρόσφατα ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Πειραιά φιλοξένησε τον δήμαρχο Πατρέων. Ο οικοδεσπότης Νίκος Μπουρσινός ξεκίνησε την συνέντευξη με δύο ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της ανακύκλωσης και με την διαχείριση των αδέσποτων στον Δήμο μας. Επί 6 λεπτά ο δήμαρχος απαντούσε χωρίς να απαντάει. Πραγματικά χρειάζεται μεγάλη τέχνη για να πετύχει κάτι παρόμοιο.

Η ανακύκλωση της Πάτρας δουλεύει και αποδίδει όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα ήταν η απάντησή του! Για τα προβλήματα αυτά επέρριψε τις ευθύνες στη εταιρεία ανακύκλωσης που δεν αγοράζει κάδους και αυτοκίνητα. Έχουμε το ίδιο ποσοστό ανακύκλωσης όπως σε όλη η χώρα! Εμείς ως ‘’ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ’’ γνωρίζουμε ότι μόνο το 3,5% αξιοποιούμε, ποσοστό που μας καθιστά ουραγούς! Φαίνεται ότι έχουμε διαφορετικούς πίνακες.

Για τα αδέσποτα γίνεται καλή διαχείριση ανέφερε ο δήμαρχος. Το όποιο θέμα είναι γενικότερο και φταίει η κυβέρνηση που δεν με αφήνει να προσλάβω κτηνίατρο και προσωπικό! Σε αυτό η ‘’ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ’’ απαντάει ότι η δημοτική αρχή δεν έχει εκμεταλλευτεί την χρηματοδότηση μελέτης από το πρόγραμμα Φιλόδημος μέχρι 370.000 ευρώ και μάλιστα αναδείξαμε με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τσιμπούκη την απόπειρα ενοικίασης χώρου με φωτογραφικό διαγωνισμό από τον Δήμο για κτηνιατρείο, με μίσθωμα 2.000 ευρώ μηνιαίως δίπλα στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ!

Η αντιπολίτευση το μόνο που κάνει είναι να φωτογραφίζει λακκούβες, ανέφερε ο πρώτος πολίτης της πολύπαθης Πάτρας. Δήμαρχε οι λακκούβες προκαλούν ατυχήματα και είναι τιμή μας να τις αναδεικνύουμε!

Τιμή μας, είναι οι δεκάδες παρεμβάσεις τόσο του επικεφαλής Γιώργου Ρώρου όσο και των υπόλοιπων μελών της παράταξης μας. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η αντιπολίτευση σας κάνει καλύτερους!

Ρωτήθηκε και για άλλα πράγματα από τον οικοδεσπότη του πειραιώτικου δημοτικού ραδιοσταθμού ‘’Κανάλι 1’’. Στα πολλά που δεν απάντησε ο Δήμαρχος ας αναλογιστεί γιατί ο Πειραιάς έχει δημοτικό ραδιοσταθμό και εμείς η τρίτη πόλη ακόμα ψάχνουμε τα αυτονόητα!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα