Γρηγόρης Λέων: «Θέλω να πιστεύω ότι η ιατροδικαστής της Μαλένας έπεσε θύμα εκμετάλλευσης»

16.05.2022 / 20:39
ka 18

Νέα μηνύματα ήρθαν στο φως από τις συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία αποκαλύπτουν ότι η 33χρονη είχε στενή σχέση με την ιατροδικαστή της Μαλένας, Χριστίνα Τσάκωνα.

«Πήρα πάνω στις ιστολογικές. Σήμερα θα τις δει. Είπε αν έχει νέα σήμερα θα με πάρει, αλλιώς θα με πάρει αυτή αύριο. Θα μου πει αυτή άτυπα την απάντηση. Της είπα να μην πει τίποτα στο νοσοκομείο μέχρι να βγει το πόρισμα και μου είπε OK», γράφει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μήνυμά της προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος τόνισε πως μπορεί να υπήρχαν αστοχίες στις ιατροδικαστικές εκθέσεις, ωστόσο δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά των ιατροδικαστών. Παράλληλα, δήλωσε στο MEGA πως φαίνεται ότι υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας που έχει επηρεάσει την ιατροδικαστή της Μαλένας.

«Εντούτοις φαίνεται ότι υπάρχει ένας ανθρώπινος παράγοντας, ο οποίος μπορεί και να έχει επηρεάσει την πρώτη συνάδερφο, όχι πάντα κακόβουλα, το τονίζω αυτό. Κι εμείς είμαστε άνθρωποι. Κάποιοι από εμάς προσπαθούμε να κρατάμε μία ψυχρότητα στο επάγγελμά μας, ένα αυστηρό επαγγελματισμό, όμως κάποιοι από εμάς μπορούν να λυγίσουν μπροστά σε μία μάνα που έχασε το παιδί της», δήλωσε.

«Δεν σας κρύβω ότι και προσωπικά εκπλήσσομαι που βγαίνουν νέα στοιχεία στην υπόθεση. Κατά δεύτερο λόγο θέλω να πω ότι η συνάδελφος δεν γνώριζε ότι υπήρχε τέτοια αξίωση και προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν και να κάνουν τη δουλειά τους με ένα τρόπο φιλικό», είπε για το ζεύγος Δασκαλάκη, τονίζοντας πως η ιατροδικαστής δεν γνώριζε ότι η γονείς της Μαλένας θα διεκδικούσαν αποζημίωση.

Σχετικά με τη διαζεπάμη δήλωσε τα εξής:

«Η Τζωρτζίνα είναι σίγουρο ότι βασανίστηκε. Οι εξωγενείς παράγοντε ςπου έχουν επηρεάσει όλη την πορεία της ζωής της και της βασανιστικής ζωής των τελευταίων μηνών δεν πρέπει να είναι ενιαίοι. Αυτό σημαίνει ότι η κεταμίνη είναι βέβαια η αιτία θανάτου, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Υπάρχουν ακόμα ερωτήματα για το πως έγινε η βασανιστική διαδικασία σε αυτό το παιδί με τα προηγούμενα επεισόδια. Η διαζεπάμη είναι ένα φάρμακο, ένα σκεύασμα που ανήκει σε αυτά που επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και ουσιαστικά μπορεί να επηρεάσει τις αντιστάσεις ενός ατόμου», εξήγησε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα