Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Συναντήθηκε με τον σύλλογο γυναικών «Μελισσάνθη»

27.03.2023 / 11:24
ale

Με τις κυρίες του Συλλόγου Γυναικών «Μελισσάνθη» στο Λάππα συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου, αλλά και της καταγραφής ζητημάτων που τους απασχολούν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος Βασιλική Νταούτη Ανθοπούλου, η γραμματέας Ευγενία Λαγού, η ταμίας Ευαγγελία Βέρρα, η έφορος Γεωργία Κατσανιώτη, το μέλος Ελένη Μαστοροπούλου και τα αναπληρωματικά μέλη Ευγενία Γιαννοπούλου και Κική Κώστογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε φιλική ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι στην προσπάθειά τους να παραμείνουν ενεργοί.

Σημειώνεται ότι η «Μελισσάνθη» έχει ιδρυθεί το 2007 και έκτοτε διατηρεί σημαντική δραστηριότητα στην περιοχή, έχοντας αφήσει το στίγμα της στην τοπική κοινωνία με σημαντικές εθελοντικές δράσεις.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του Συλλόγου που έκανε αποδεκτό το αίτημά μου για συνάντηση. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις και να ακούσω τα αιτήματά τους, ώστε να μπορέσουμε να τα εντάξουμε στον προγραμματισμό μας. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη την ενίσχυση των πολιτιστικών δρώμενων με το Δήμο να στέκεται αρωγός τους. Αφουγκραζόμαστε όσα χρειάζονται, ακούμε τις προτάσεις τους και εκτιμούμε πως η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική για το καλό του τόπου μας» δήλωσε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μετά τη συνάντηση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα