Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Σκεφτόμαστε τη Δυτική Αχαΐα αισιόδοξα με 20 νέους υποψήφιους»

28.08.2023 / 14:44
ΓΡ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ 28.08.2023

Η προσπάθεια δημιουργίας ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου που στηρίζεται στην κοινωνία και απευθύνεται στην κοινωνία έχει στεφθεί από απόλυτη επιτυχία για τον συνδυασμό «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Πλησιάζοντας στην καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων, ανακοινώνονται ακόμα 20 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που ένωσαν δυνάμεις, έχοντας ως κοινό παρανομαστή τη διάθεση για προσφορά, τις ικανότητες αλλά και την αυτοδιοικητική νοοτροπία. Γυναίκες και άνδρες, έμπειροι και νέοι, όλοι μαζί θέτουν τις βάσεις για τις σημαντικές αλλαγές που κρίνονται αναγκαίες στη Δυτική Αχαΐα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτική Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για τις νέες υποψηφιότητες:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας 20 νέους υποψηφίους συμβούλους, που συνθέτουν δυνάμεις και ιδέες για να πετύχουμε τον κοινό στόχο που έχουμε θέσει. Να κερδίσουμε το δικαίωμα να αποκτήσει η Δυτική Αχαΐα ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ. Να γίνει η Δυτική Αχαΐα ένας τόπος πολιτισμού, χαράς, νιότης, αισθητικής και αθλητισμού. Θέλουμε να σκεφτόμαστε τον τόπο μας με αισιοδοξία και θα το πετύχουμε με τους ανθρώπους μας. Ολοκληρώνουμε τη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου δουλειάς και όχι εντυπώσεων. Δημιουργούμε μια ισχυρή ομάδα που είναι έτοιμη να απαντήσει στις αυξημένες προκλήσεις των καιρών, να προσφέρει έργο και ουσία. Υπεύθυνα, αποφασιστικά, αξιόπιστα, προχωράμε μαζί για να γίνει η Δυτική Αχαΐα πρωταγωνίστρια στις μεγάλες υπερβάσεις και ανατροπές που έχουμε όλοι ανάγκη. Μαζί θα δημιουργήσουμε, μαζί θα τα καταφέρουμε».

Οι νέοι υποψήφιοι της παράταξης είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Ελένη Αυγεροπούλου, Διονύσης Γεωργαντόπουλος, Βασίλειος Γεωργιόπουλος, Χριστίνα Δημητροπούλου, Μαρία Δημοπούλου, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Ηλίας Ζερδεβάς, Χρυσάφω Ηλιοπούλου, Ηλίας Καμπέρος, Κωνσταντίνος Κολλιόπουλος, Κώστας Κυριακόπουλος, Γιώργος Λοτσάρης, Βασίλειος Μαρσέλης, Φωτεινή Μπέρτσου, Γιώργος Παλαιολόγος, Αγγελική Παναγιωταροπούλου, Παναγιώτα Ράπτη – Θεοδωροπούλου, Μαρία Στουρνάρα, Φρίντα Φορτώση.

Σύντομα βιογραφικά των νέων υποψηφίων:

Ο Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος από την Μόβρη είναι ένας νέος αγροκτηνοτρόφος ο οποίος ζει και εργάζεται στον τόπο μας. Οικογενειάρχης, άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου, εργάζεται σκληρά και θέλει να προσφέρει για τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Η Ελένη Αυγεροπούλου από τα Νιφορέικα ζει και εργάζεται ως ζαχαροπλάστρια στην περιοχή. Εχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και είναι υποψήφια για πρώτη φορά.

Ο Διονύσης Γεωργαντόπουλος από την Φώσταινα είναι μόλις 19 ετών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και έχει επιλέξει στην ζωή του να διεκδικεί ο ίδιος, χωρίς να μένει παρατηρητής των εξελίξεων.

Ο Βασίλειος Γεωργιόπουλος από τον Άγιο Στέφανο, είναι επιστήμονας οικονομολόγος με μεταπτυχιακό εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Επιδιώκει με την συμμετοχή του να ενισχύσει το δυναμικό της παράταξής μας και να αποτελέσει μέρος της αλλαγής που έρχεται στο Δήμο μας.

Η Χριστίνα Δημητροπούλου από τις Βελιτσές πιστεύει ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας είναι ένας ζωντανός οργανισμός από τον οποίο όλοι οι δημότες πρέπει να έχουν απαιτήσεις, αλλά και να συμμετέχουν δημιουργικά στην εξέλιξη και την πρόοδό του.

H Μαρία Δημοπούλου από τα Καρέικα είναι μόνιμη κάτοικος στην περιοχή, κατάγεται από τη Ράχη και θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα. Προσωπική της επιδίωξη είναι να μπορέσει με την δοτικότητα και την ενεργητικότητα της να γίνει χρήσιμη προς τους συμπολίτες της.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος από το Φλόκα και κάτοικος των Ζησιμαιίκων είναι ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα,  σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών. Γνωρίζει ότι για να αλλάξει ο τόπος πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε.

Ο Ηλίας Ζερδεβάς από το Λιμνοχώρι εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ένας νέος άνθρωπος με συνεχή και δυνατή σχέση με τον τόπο του. Πρώην αθλητής της ΑΕ Λιμνοχωρίου θέλει να ενισχύσει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον πρωτογενή τομέα.

Η Χρυσάφω Ηλιοπούλου από τον Άγιο Στέφανο είναι μόνιμη κάτοικος στην περιοχή και είναι αγρότισσα. Ξέρει τα προβλήματα της καθημερινότητας και θέλει σε αυτά τα προβλήματα να υπάρξουν λύσεις.

Ο Ηλίας Καμπέρος είναι γέννημα-θρέμμα της Κάτω Αχαΐας. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δύμης. Υπήρξε ανώτερο στέλεχος της Τράπεζας Ελλάδος.

Ο Κωνσταντίνος Κολλιόπουλος από τα Σαγέικα είναι επιστήμονας Χημικός – Οινολόγος. Εχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Μόβρης για 12 χρόνια, έχοντας βρεθεί μάλιστα για μια θητεία στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Κώστας Κυριακόπουλος από τα Σαγέικα είναι Επίτιμος Υπαρχηγός Αντιστράτηγος ε.α του Πυροσβεστικού Σώματος. Γνωρίζει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν χρόνια τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ο Γιώργος Λοτσάρης από το Λιμνοχώρι είναι ιδιωτικός υπάλληλος και θεωρεί πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι καθήκον όλων. Με ικανότητες, όρεξη και μεράκι είναι ένας συμπολίτης μας που μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά.

Ο Βασίλειος Μαρσέλης από το Μύρτο είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών γνωρίζει τις ανάγκες των πολιτών και θέλει να αναδείξει τα προβλήματα του τόπου ώστε να  δουλέψουμε για την επίλυσή τους!

Η Φωτεινή Μπέρτσου από τα Σαγέικα είναι μια νεαρή γυναίκα, δραστήρια και εργατική, η οποία έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος ΕΠΑΛ. Δηλώνει την θέλησή της να συμμετέχει στην κοινή μας προσπάθεια για την ανάπτυξη και εξέλιξη του Δήμου μας.

Ο Γιώργος Παλαιολόγος από την Μόβρη, έχει διατελέσει στο παρελθόν Δημοτικός Σύμβουλος με διαχρονική παρουσία στα κοινά και ενεργή παρουσία στην περιοχή. Είναι πατέρας δύο παιδιών και είχε συμμετοχή στον Εθνικό Σαγεΐκων, καθώς και σε αγροτικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Η Αγγελική Παναγιωταροπούλου από τον Κάτω Αλισσό έχει αγάπη για τον εθελοντισμό και η ενεργή προσφορά της αποδεικνύεται έμπρακτα καθημερινά καθώς είναι εθελόντρια στο Σύλλογο για άτομα με ψυχικές ανάγκες. Είναι μητέρα ενός παιδιού.

H Παναγιώτα Ράπτη – Θεοδωροπούλου από την Μόβρη είναι μια γυναίκα με δυναμική προσωπικότητα που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της καθημερινότητας ως μητέρα και σύζυγος, η οποία αποφάσισε να είναι υποψήφια για πρώτη φορά στις εκλογές.

Η Μαρία Στουρνάρα από τις Βελιτσές είναι μητέρα τριών παιδιών και κτηνοτρόφος που συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια  για πρώτη φορά. Η αγάπη για τον τόπο της, η ειλικρίνεια και η εργατικότητά της  αποτελούν εγγύηση για την ομάδα μας.

Η Φρίντα Φορτώση από το Λιμνοχώρι είναι μόνιμος κάτοικος Καλαμακίου. Σύζυγος και μητέρα, ενεργή πολίτης με δυναμική προσωπικότητα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διοργάνωσης γάμου και βάπτισης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα