Γρηγόρης Αλεξόπουλος – Μαζί του  και ο Διονύσης (Σακής) Μαυρογιάννης!

08.06.2023 / 10:23
fa 12

Σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αναφέρει τα εξής: «O Διονύσης (Σάκης) Μαυρόγιαννης από την Δ.Ε Λαρίσου, είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δυτικής Αχαΐας, με σημαντική παρουσία και γνώση στον αυτοδιοικητικό στίβο, αφού έχει διατελέσει στο παρελθόν και Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος (2 θητείες) με ιδιαίτερη αναφορά στα αγροτικά ζητήματα.

Ο Διονύσης είναι πτυχιούχος των Σχολών Τεχνολογίας Γεωπονίας του  Τ.Ε.Ι. Λάρισας, Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και είναι αγρότης- αμπελουργός – οινοποιός με την δική του οικογενειακή επιχείρηση στην περιοχή μας.

Παράλληλα εργάζεται ως Ε.Τ.Ε.Π στο Πανεπιστήμιο Πατρών στην Γεωπονική Σχολή. Στο παρελθόν έχει βρεθεί στην θέση του Γραμματέα και Προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αχαΐας, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. της Π.Δ.Ε.

Άνθρωπος της δουλειάς, με ήθος και συνέπεια, έρχεται με την υποψηφιότητά του να προσδώσει σημαντική δυναμική στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα Δήμο δυνατό δίπλα στον αγροτικό κόσμο και όχι μόνο.

‼Καλωσόρισες Σάκη!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα