Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Η Αντωνία-Φιλίππα Γιαννακοπούλου έγραψε ιστορία και μας έκανε υπερήφανους»

24.10.2021 / 14:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος και η «Πρωτεύουσα Ξανά» συγχαίρουν την Αντωνία-Φιλίππα Γιαννακοπούλου και τους πατρινούς αθλητές γενικότερα.
Η ανακοίνωση: «Οι αθλητές της Πάτρας κατακτούν συνεχώς νέες κορυφές και μας κάνουν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους που είναι αποτέλεσμα πολλής και σκληρής δουλειάς, προδιαγράφοντας ένα αισιόδοξο μέλλον για τον πατραϊκό αθλητισμό.
Η νεαρή πυγμάχος Αντωνία-Φιλίππα Γιαννακοπούλου η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων – νεανίδων, χάρισε στην πατραϊκή πυγμαχία, τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση στην ιστορία της και στην Πάτρα ένα ακόμη λόγο να καμαρώνει για τα παιδιά της. Η μικρή πυγμάχος έγραψε ιστορία!
‘Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην αθλήτρια, στους προπονητές της, Νίκο Πλέα και Λάμπρο Μιχαλόπουλο, την Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση και την οικογένειά της που στήριξαν τον αγώνα της και της έδωσαν δύναμη για να ανέβει στην κορυφή του βάθρου.
Εύχομαι πολλές και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον για την πολλά υποσχόμενη Αντωνία- Φιλίππα Γιαννακοπούλου αλλά και την πατραϊκή πυγμαχία γενικότερα»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα