Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Ακόμη 20 υποψήφιοι συνοδοιπόροι -Ξεπεράσαμε ήδη τους 300 υποψήφιους»

30.08.2023 / 15:01
ΓΡ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ pic2

Είκοσι επιπλέον υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλου ανακοινώνει η δημοτική παράταξη «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Μία ημέρα πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου στην ειδική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, η «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» έχει ξεπεράσει τους 300 υποψήφιους που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που δίνουν οι άνθρωποι της Δυτικής Αχαΐας στο δρόμο προς τη νίκη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτική Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για τις νέες υποψηφιότητες:

«Νιώθω υπερήφανος για την ποιότητα των ανθρώπων που συναντώ καθημερινά, καθώς πρόκειται για συμπολίτες με διάθεση για προσφορά, μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας. Αυτός είναι ο δρόμος της επιτυχίας για τη Δυτική Αχαΐα και σε αυτό το δρόμο βαδίζουμε μαζί για να φέρουμε τις αλλαγές που απαιτούνται. Την Πέμπτη καταθέτουμε το καταπληκτικό ψηφοδέλτιό μας στην ειδική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, που στην πραγματικότητα είναι ένα ψηφοδέλτιο από τη Δυτική Αχαΐα για όλη τη Δυτική Αχαΐα. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς συμμετοχή σε τοξικές αντιπαραθέσεις, κοιτάζουμε το μέλλον. Και το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας είμαστε εμείς. Καλωσορίζω τους 20 νέους υποψήφιους με τους οποίους ξεπεράσαμε τα 300 συνολικά πρόσωπα. Ολοι μαζί γινόμαστε οι πρωταγωνιστές των αλλαγών που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας».  

Οι νέοι υποψήφιοι της παράταξης είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Κωνσταντίνα Αβραμίδη, Σπύρος Αυγερόπουλος, Παναγιώτα Γεωργοπούλου, Ιουλία Ζερδεβά, Σωτηρία Ηλιοπούλου, Αχιλλέας Θωμάς, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Βασίλης Μάντζας, Παναγιώτα Μαργαρίτη, Αικατερίνη Μαρούλη – Νιφόρα, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Άννα Μιχαλιτσάνου, Γεωργία Μιχαλοπούλου, Αναστάσιος Μούτος, Μαρία Παναγοπούλου, Ιωάννης Πανίτσας, Αθανασία (Σία) Σπανού – Ντεντοπούλου, Γεώργιος Στρατίκης, Δήμητρα Φραγκιά, Θεοφάνης Χάψας.

Σύντομα βιογραφικά των νέων υποψηφίων:

Η Κωνσταντίνα Αβραμίδη από την Μιτόπολη είναι μια νέα γυναίκα, που  εργάζεται σε μικροβιολογικό κέντρο. Ασχολείται για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση και προέρχεται από οικογένεια που ασχολείται παραδοσιακά με την καλλιέργεια σταφυλιών και ελιών.

Ο Σπύρος Αυγερόπουλος από τον Άγιο Νικόλαο Κράλη έχει διατελέσει Τοπικός Σύμβουλος της κοινότητας στο παρελθόν και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και έχει στόχο να ζωντανέψουν ξανά τα χωριά μας.

Η Παναγιώτα Γεωργοπούλου από τον Άγιο Νικόλαο Σπάτα είναι οινοπαραγωγός και ελαιοπαραγωγός και μητέρα 2 παιδιών. Συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά και πιστεύει ότι είναι η στιγμή να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στη Δυτική Αχαΐα.

Η Ιουλία Ζερδεβά από τη Δύμη είναι μια νέα γυναίκα που εργάζεται ως  ιδιωτική υπάλληλος και έχει σπουδές στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας. Εχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο στην Α2 Κατηγορία Βόλεϊ με την ομάδα της Καλαμάτας.

Η Σωτηρία Ηλιοπούλου από το Χαϊκάλι είναι συνταξιούχος και μητέρα, με την συμμετοχή της στη συλλογική μας προσπάθεια και μάλιστα για πρώτη φορά στην αυτοδιοίκηση αποτελεί άλλη μια πολύτιμη μονάδα που θα εργαστεί μαζί μας για νέους δρόμους δημιουργίας στον τόπο μας.

Ο Αχιλλέας Θωμάς από τον Άγιο Νικόλαο Κράλη θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα. Αυτοκινητιστής στο επάγγελμα που ασχολείται παράλληλα και με τον αγροτικό τομέα, σύζυγος και πατέρας αποτελεί έναν άνθρωπο με θέληση, εργατικότητα και σεβασμό.

Ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος από το Κάτω Μαζαράκι έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος της κοινότητας. Εργάζεται σε εταιρεία στη ΒΙΠΕ και στο παρελθόν έχει υπηρετήσει το Δήμο Δυτικής Αχαΐας ως άμισθος συνεργάτης και παράλληλα ασχολείται με την παραγωγή ελαιόλαδου.

Ο Βασίλης Μάντζας από το Φράγκα, έχει διατελέσει τοπικός σύμβουλος για 4 χρόνια. Είναι πατέρας δύο παιδιών και ενεργός πολίτης. Παρακινούμενος από το ενδιαφέρον και την αγάπη για το χωριό του, καταθέτει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στην συλλογική μας προσπάθεια.

Η Παναγιώτα Μαργαρίτη από το Ριόλο έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή. Αποφάσισε να θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα και ως μητέρα 2 παιδιών πιστεύει ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να μένουν οι νέοι στον τόπο μας.

Η Αικατερίνη Μαρούλη – Νιφόρα από τη Λακκόπετρα είναι μητέρα και ιδιωτική υπάλληλος. Παράλληλα είναι Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Λακκόπετρας.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος από τον Άγιο Νικόλαο Κράλη, είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου. Είναι αγρότης στο επάγγελμα και ελεύθερος επαγγελματίας που ζει μόνιμα στην περιοχή και γνωρίζει τα θέματά της.

Η Άννα Μιχαλιτσάνου από τα Σαγέικα είναι πολύτεκνη μητέρα και θέτει υποψηφιότητα γιατί θέλει ένα Δήμο που δεν θα γυρίζει την πλάτη στους πολίτες και θα τους αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 

Η Γεωργία Μιχαλοπούλου από το Μαζαράκι είναι απόφοιτη της Νοσηλευτικής, τελειόφοιτη της Ιατρικής και υπέρμαχος του εθελοντισμού. Είναι Γενική Γραμματέας και ιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ικάρου Πετρωτού. Θέλει να δει μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Δυτική Αχαΐα.

Ο Αναστάσιος Μούτος από την Λακκόπετρα είναι αγρότης και κτηνοτρόφος, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή και σε αυτήν συνεχίζει να μεγαλώνει τα 4 παιδιά του.

Η Μαρία Παναγοπούλου από το Πέττα είναι απόφοιτη του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Καλαμάτα,  η οποία έχει άρρηκτη σχέση με την περιοχή καθώς σε αυτήν έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της μέχρι σήμερα.

Ο Ιωάννης Πανίτσας από τον Άγιο Νικόλαο Κράλη εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι πατέρας 3 παιδιών και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα μαζί μας, θέλοντας να σταματήσει να βλέπει την περιοχή που ζει να υποβαθμίζεται.

Η Αθανασία (Σία) Σπανού – Ντεντοπούλου είναι εν ενεργεία σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Κάτω Αχαΐας. Εχει υπηρετήσει στο παρελθόν τον Δήμο από την νευραλγική θέση του ειδικού συνεργάτη. Είναι παντρεμένη με τον Αστυνόμο ε.α  Α. Ντεντόπουλο, ζουν μόνιμα στην Κ. Αχαΐα και έχουν δυο παιδιά.

Ο Γεώργιος Στρατίκης από τον Άραξο εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα ασχολείται με τις καλλιέργειες στην περιοχή. Άνθρωπος ειλικρινής, με αγνές προθέσεις, επέλεξε να είναι υποψήφιος επιζητώντας λύσεις στις ανησυχίες και τα προβλήματα του τόπου του.

Η Δήμητρα Φραγκιά από τον Κάτω Αλισσό εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Μητέρα 2 παιδιών και εργαζόμενη σε ένα ευαίσθητο χώρο, αποτελεί μια συμπολίτισσά μας η οποία θέλει με την ενεργή της παρουσία στα κοινά.

Ο Θεοφάνης Χάψας από τον Άγιο Νικόλαο Κράλη είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ζει με την οικογένειά του στα Θωμαίικα. Σύζυγος και πατέρας ενός παιδιού είναι ένας άνθρωπος με δυναμισμό. Συμμετέχει ενεργά θέτοντας υποψηφιότητα με την ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για την Δυτική Αχαΐα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα