Γούτος: «Η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να ελέγχεται από πουθενά; »

12.04.2021 / 22:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
XRHSTOS-GOYTOS-TMP-780x422

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, με αφορμή ανακοίνωση του Δήμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη με τους πανηγυρισμούς της για την μεταφορά των απορριμμάτων, που επέλεξε και η οποία εμπεριέχει έκπτωση μόνο 1%!

Δεν μπορεί ή εσκεμμένα δείχνει να μην θέλει να αντιληφθεί, πως η σύμβαση που πάει να υπογράψει, όσο κι αν είναι αποτέλεσμα μια νόμιμης διαδικασίας, δεν είναι συμφέρουσα για τον Δήμο και τους δημότες.

Όσο συνεχίζει να κλείνει τα μάτια σε αυτή την μόνη αλήθεια, καθίσταται επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Δήμου. Σε ότι αφορά στην αντίδραση της Δημοτικής Αρχής, για την επιλογή του μέλους της Δημοτικής μας Παράταξης – δημοτικού  συμβούλου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου, να ζητήσει από την Δικαιοσύνη να διερευνήσει το θέμα μαζί και άλλες τρεις υποθέσεις, με στοιχεία που θα προσκομίσει γι’ αυτές, είναι τουλάχιστον αντιδημοκρατικό και κόντρα στο θεσμικό ρόλο των αιρετών να αντιδρά όπως αντιδρά, ενώ η Δημοτική Αρχή ουδόλως κατηγορείται για την διαχείριση αυτών των υποθέσεων.

Εκτός και δεν θέλει να ελέγχεται από πουθενά; Η τρομοκράτηση αιρετών και δημοτών από την Δημοτική Αρχή παραμένει…μόνιμο χούι της!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα