Γούτος για Φυσικοθεραπεία Αιγίου: «Η Δημοτική Αρχή διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αυτοπροβάλλεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα»

28.02.2021 / 19:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
XRHSTOS-GOYTOS-TMP-780x422

Με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας, για την μη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αιγίου στην Πάτρα και τα όσα ακολούθως ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αιγιάλεια Αύριο” Χρήστος Γούτος έκανε την εξής δήλωση:

“Για ένα τόσο σημαντικό θέμα, που η συναίνεση και η συνεργασία επιβάλλονται, η Δημοτική Αρχή κατάφερε να πυρπολήσει την συνεννόηση, για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς λόγους.
Εξέδωσε ενημερωτικό Δελτίο Τύπου και αντί να παρουσιάσει τις θέσεις όλων των παρατάξεων ή και συμμετεχόντων (κοινοβουλευτικών, αντιπεριφερειάρχη κλπ.), από τις οποίες άλλωστε προκύπτει το κοινό μέτωπο κατά των πολέμιων του Πανεπιστημιακού Παραρτήματος, επέλεξε να αυτοπροβληθεί.
Με τακτική, όχι Δήμου Αιγιάλειας αλλά ” Δήμου Καλογερόπουλου”, λογοκρίνει την αντιπολίτευση, ως θεσμό του Δήμου, και μετατρέπει τον Δήμο ως «φερέφωνο» του δημάρχου.
Σαν μην έφθανε αυτό, οικειοποιείται και μέρος της τοποθέτησης της παράταξής μας για “συνάντηση ακόμα και με τον Πρωθυπουργό”, παρότι ο Δήμαρχος ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο!
Ακόμη μας εμφάνισε να συμφωνούμε σε όσα η Δημοτική Αρχή είπε, κάτι που δεν ισχύει.
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλευρά μας, τονίστηκε:
«Πάμε όλοι μαζί στην υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως…αν χρειαστεί ακόμα και στον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Αλλιώς θα κάνουμε μνημόσυνο. Ας σηκωθούμε από τις καρέκλες. Γιατί ποτέ δεν πήγατε στην υπουργό Παιδείας, ούτε και συγκροτήσατε μέτωπο για να μην φύγει το ΑΕΙ από το Αίγιο; Γιατί σήμερα η υπουργός δεν γνωρίζει για την αντίδραση της Αιγιάλειας, εν αντιθέσει με την Ηλεία; Δεν μας είπατε τι κάνατε στις συναντήσεις σας με τους βουλευτές; Μόνο φωτογραφίες;».
Καλούμε την Δημοτική Αρχή, για μια ακόμα φορά, να σταματήσει να πυρπολεί την συνεργασία και κυρίως να επιδείξει την σοβαρότητα που απαιτεί η περίσταση…έστω και στο παρά ένα. Κουραστήκαμε, κάθε φορά, για κάθε θέμα να πιέζουμε την δημοτική αρχή να προνοεί εγκαίρως και να μην τρέχει καταϊδρωμένη πίσω από τις εξελίξεις
Δεν είναι ώρα για επικοινωνιακά τεχνάσματα και προσωπικούς παλικαρισμούς”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα