«Γνωρίζουμε τους συγγραφείς της πόλης μας» – Eκδήλωση στο Πολύεδρο

28.05.2024 / 16:05
unnamed_2

Απόψε Τρίτη 28 Μαΐου, 7 με 9 το βράδυ στον χώρο του Πολύεδρου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας μικρών βιβλιοπωλείων, «γνωρίζουμε τους συγγραφείς της πόλης μας» σε ένα πάρτι – συνάντηση.

Υποδεχόμαστε σημαντικούς ανθρώπους του βιβλίου, ποιητές, πεζογράφους, ιστορικούς και εικονογράφους, για μια συζήτηση με το κοινό, μικρούς και μεγάλους. Το βιβλιόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία αφού περιδιαβεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου, να γνωρίσει και να  συζητήσει με όσους κρύβονται πίσω από τις σελίδες και να ξεφυλλίσει βιβλία όλων των θεμάτων. Οι συγγραφείς της πόλης μας μάς μιλούν για τη συγγραφή, αλλά και τα δικά τους αγαπημένα αναγνώσματα, απαντούν στις ερωτήσεις μας και μας παρασύρουν στον κόσμο του βιβλίου.

Mια ανοιχτή ανοιξιάτικη γιορτή αφιερωμένη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία στους χώρους που δεν σταματούν να μας εμπνέουν, να μας ενώνουν και να μεταδίδουν την αγάπη για τα βιβλία, τα βιβλιοπωλεία.

Το Πολύεδρο, δημιουργώντας ένα ζεστό σκηνικό για αναζητήσεις, αναγνώσεις, συζητήσεις, προσωπικές σκέψεις και συλλογισμούς, σας περιμένει να ξεχαστείτε στους χώρους του, τον κήπο, την γκαλερί και το βιβλιοπωλείο, .ανακαλύπτοντας βιβλία όλων των θεμάτων, πολλά εκ των οποίων  σε προσφορές. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα