Γλυκά Νερά: «Πέρασα αυτά που πρόκειται να ζήσει η κορούλα της Κάρολαϊν»

21.06.2021 / 20:50
no 9

Γλυκά Νερά από το σήμερα στο αύριο! Ένα δυσάρεστο ταξίδι στο μέλλον της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης δολοφονημένης Κάρολαϊν, κάνει στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μία 45χρονη.

Όπως συνέβη στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της μητέρας της Λυδίας από τον ίδιο της τον πατέρα, η 45χρονη έχει ζήσει βίους παράλληλους. Μετά από πολλά χρόνια έμαθε ότι πιθανός υπαίτιος για τον θάνατο της μητέρας της είναι ο ίδιος ο πατέρας της…

 «Από την πρώτη στιγμή ταυτίστηκα με αυτό το κοριτσάκι. Σκεφτόμουν τον Γολγοθά που θα τραβήξει αυτό το παιδί. Βλέπω μπροστά στα μάτια μου τώρα να εκτυλίσσεται αυτό το πράγμα που έγινε όταν ήμουν εγώ στην ηλικία της» τονίζει η 45χρονη μιλώντας στο Live News.

Η ιστορία ξεκινά στη δεκαετία του 1970 όταν η μητέρα της 45χρονης σήμερα γυναίκας, βρέθηκε βάναυσα κακοποιημένη, ενώ είχαν προσπαθήσει να την κρεμάσουν…

«Κακοποιήθηκε σε βαθμό να πεθάνει, στραγγαλίστηκε όπως και η Κάρολαϊν. Όπως η 20χρονη για την οποία λέει ο ιατροδικαστής ότι η διαδικασία του θανάτου ήταν 5′ – 6′ λεπτά, κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε και με τη δική μου τη μητέρα. Γιατί ο ιατροδικαστής είπε ότι όλα της τα ζωτικά όργανα ήταν χτυπημένα. Και αφού έγινε αυτό στο κρεβάτι της επάνω, τη μετέφεραν ή τη μετέφερε αυτός που το έκανε στην αποθήκη του σπιτιού στο πίσω μέρος έξω από το σπίτι», συμπλήρωσε.

 «Το ίδιο βράδυ ο ιατροδικαστής με την πρώτη ματιά είπε ότι δεν είναι αυτοκτονία, οπότε κατευθείαν ενημέρωσε την αστυνομία και εκείνη πήγε και έπιασε κατευθείαν τους δύο ανθρώπους που την είδαν τελευταίοι. Ήταν ο πατέρας και ο γαμπρός της», ανέφερε η 45χρονη.

«Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο πατέρας μου μπορεί να μην είναι ο φυσικός αυτουργός, αλλά είναι ο ηθικός. Την κατηγορούσαν καιρό ότι έχει εξωσυζυγικές σχέσεις.

Έλεγε δηλαδή ο πατέρας μου ότι: «η γυναίκα μου δεν είναι σωστή, κάτι κάνει, την υποψιάζομαι» και τέτοια. Αυτό γινόταν καιρό πριν, υπήρχε δηλαδή ένα κλίμα πολύ εχθρικό, ένα κλίμα που οι άνθρωποι έλεγαν ψέματα ο ένας στον άλλον και οι σχέσεις οι κακές μεταξύ τους οδήγησαν στη δολοφονία της μάνας μου», υπογράμμισε η 45χρονη.

Ενδοοικογενειακή βία από τα παλιά

Η 45χρονη δεν υποψιαζόταν τον πατέρα της για τη δολοφονία της μητέρας της, μέχρι που της μίλησε ένα συγγενικό της πρόσωπο, πάνω από 30 χρόνια μετά το έγκλημα:

Tη μάνα σου τη χτυπούσε. Τη χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές. Η μάνα σου έκλαιγε, υπέφερε, είχε αδυνατίσει ήταν σκελετός. Τα τελευταία δυο χρόνια που ήταν μαζί του ούτε έτρωγε, ούτε γελούσε…».

Όπως ανέφερε στο Live News, η ίδια έκανε την προσπάθεια να μιλήσει με τον πατέρα της, ωστόσο ο ίδιος το απέφυγε:

«Όταν έμαθα τι έγινε και είχα αρχίσει να καταλαβαίνω, να μπαίνω στο νόημα, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω «σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να μαζέψεις τα πραγματάκια σου μια μέρα και να έρθεις απλά να κάνουμε μια κουβέντα.

Να μου εξηγήσεις τι έγινε, να μου πεις τα πράγματα από την δική σου σκοπιά. Κι αν έχεις κάνει λάθος δεν πειράζει» και μου λέει «Πω πω τι θυμάσαι τώρα». Ευτυχώς που δεν το είχα μπροστά μου. Όταν μου είπε αυτή την κουβέντα» συμπλήρωσε. Η 45χρονη ζητά έστω και τώρα να μάθει τί ακριβώς έγινε εκείνη τη μοιραία νύχτα για να αναπαυθεί η ψυχή της μητέρας της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα