Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για Αναγνωστόπουλο

28.09.2023 / 12:06
ka 87

Χωρίς την παρουσία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνεχίστηκε σήμερα έπειτα από πολλά εμπόδια (διακοπές και αναβολές) η δίκη του σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του Καραλάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Μάλιστα, η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε και ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου πιλότου για όλες τις πράξεις που αντιμετωπίζει, όπως και πρωτοδίκως.

Κατά την αγόρευση του ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε λόγο για ένα άτομο βαθιά χειριστικό που πίστευε ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες. Τόνισε ακόμη πως τα κίνητρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν εκδικητικά απέναντι στη νεαρή γυναίκα και μητέρα του παιδιού του. Το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την ετυμηγορία του αύριο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα