Γκουίνεθ Πάλτροου: Κυκλοφόρησε δονητή που παίζει μουσική!

10.07.2022 / 13:31
paltroou

Τον νέο δονητή που λανσάρει η εταιρεία της αποφάσισε να διαφημίσει στo Instagram η Γκουίνεθ Πάλτροου.
Με ένα βιντεάκι στο ίνσταγκραμ, η 49χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Γκουίνεθ Πάλτροου, μας δείχνει ότι το νέα αυτό sex toy, που φέρει το όνομα Viva La Vulva, παίζει και… μουσική!
Στο βιντεάκι φαίνεται η 49χρονη ηθοποιός να περπατά μέσα στο σπίτι της μιλώντας στο τηλέφωνο, όταν ακούει μουσική να έρχεται από κάπου. Αφού ξεκαθαρίζει με την οικογένειά της πως δεν παίζει κανείς μουσική, ψάχνει να βρει από που έρχεται ο ήχος.
Ξαφνικά, η Γκουίνεθ Πάλτροου κοιτάζει ένα μικρό κουτάκι πάνω στο τραπέζι της. Το ανοίγει και αντιλαμβάνεται πως τη μουσική έπαιζε τόση ώρα η Viva La Vulva, όπως είναι το όνομα του νέου προϊόντος.
Και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στο Instagram «έπεσαν βροχή». Πολλοί followers της όχι μόνο εξήραν τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά αρκετοί παραδέχθηκαν πως ήθελαν να αγοράσουν το νέο sex toy της εταιρείας της.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν η μόνη στρατηγική προώθησης της εταιρείας της Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία κυκλοφόρησε και έναν οδηγό χρήσης του προϊόντος. Αυτός περιλαμβάνει 18 διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια φτιαγμένα για «εξωτερική, εσωτερική, (ή και κοινή)» διέγερση, μεταξύ άλλων.
Αυτός ο οδηγός έρχεται έπειτα από μια μακρά σειρά προϊόντων σεξουαλικών παιχνιδιών που η 49χρονη ηθοποιός προωθεί έντονα στέλνοντας kinky καλάθια δώρων σε άλλες διασημότητες όπως Corteney Cox, ενώ έχει προσφερθεί στο παρελθόν να πάρει δονητή και στη μαμά της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα