Παρασκευή, 22.10.2021, 8:57 πμ

Γκάγκα: Τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν ασθενείς με Covid 19

23.09.2021 / 20:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fo 48

Η Μίνα Γκάγκα κλήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε με το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής Αθήνας, το οποίο σύμφωνα με την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, ενημέρωνε πως δεν θα γίνονται δεκτοί από εδώ και πέρα ασθενείς πάσχοντες από Covid 19 στις πανεπιστημιακές κλινικές και πως θα διοχετεύονται για νοσηλεία αποκλειστικά σε κλινικές του ΕΣΥ.

«Καμιά αίτηση δεν έχουμε λάβει από πανεπιστημιακή κλινική να εξαιρεθούν κλίνες γι ασθενείς με Covid-19», τόνισε η κ. Γκάγκα. «Μαζί ξεκινήσαμε σε όλη αυτή την ιστορία πανεπιστήμιο και έθνικό σύστημα και μαζί θα συνεχίσουμε» είπε, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη τώρα που οι φοιτητές επιστρέφουν στα φοιτητικά έδρανα να συνεχίσει η εκπαίδευσή τους μέσα στα νοσοκομεία -στις πανεπιστημιακές κλινικές σε ένα σύστημα υγείας το οποίο θα είναι ισότιμα μοιρασμένο για όλους τους ασθενείς ώστε να μην υπάρχει μονόπλευρη αντιμετώπιση ασθενών με κορονοϊό.

«Είναι φυσικό να θέλουν να έχουν και άλλα περιστατικά για να μπορούν να κάνουν την εκπαίδευση. Θα έχουμε το νου μας και στους ασθενείς με covid και στους ασθενείς με τα άλλα νοσήματα και στόχος μας είναι η εκπαίδευση να γίνεται κανονικά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα