Παρασκευή, 17.09.2021, 10:20 πμ

Γιούρι Γκέλερ: Είμαστε σε επαφή με εξωγήινους εδώ και 50 χρόνια

04.07.2021 / 18:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
uri-geller_ape

Εδώ και περίπου 50 χρόνια, εξωγήινα όντα είναι σε επαφή με τη Γη. Αυτό υποστηρίζει, σε δηλώσεις του στην Daily Star, το γνωστό μέντιουμ Γιούρι Γκέλερ. 

Το 1974 – όπως είπε στην Daily Star – αξιωματούχοι της CIA, εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητες του, κάλεσαν τον Γιούρι Γκέλερ σε μία βάση της NASA στο Μέριλαντ. Το γνωστό μέντιουμ είπε ότι τα όσα είδε στη βάση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος (NASA) τότε τον έπεισαν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι σε επαφή με τον πλανήτη μας. 

Σύμφωνα με την Daily Star, ο Γιούρι Γκέλερ αναφέρει ότι ο μηχανικός Βέρνερ Φον Μπράουν τού έδειξε ένα κομμάτι μέταλλο που φυλασσόταν σε ένα χρηματοκιβώτιο. «Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ: Αυτό δεν είναι από τον πλανήτη μας», θυμάται, με τον Βέρνερ να τού απαντάει: «Έχεις δίκιο! Αυτό είναι ένα κομμάτι από ένα UFO που συνετρίβη στη Γη».

Ο Γιούρι Γκέλερ είπε, ακόμα, ότι αυτά που είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης της NASA τον έκαναν να μείνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για όσα είδα στα ψυγεία της βάσης. Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε επαφή», σχολίασε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση από ειδική ομάδα του Αμερικανικού Πενταγώνου για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO), 143 από 144 αναφορές από το 2004 δεν μπορούν να εξηγηθούν από την αμερικανική κυβέρνηση, με τους εξωγήινους να μην μπορούν να αποκλειστούν ως η πιθανή προέλευση των παράξενων φαινομένων.

Earth has been in contact with aliens for 50 years, spoon bender Uri Geller claimshttps://t.co/xTv4u0r3OJ— Daily Star (@dailystar) June 30, 2021

Με πληροφορίες από Daily Star

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα