Γιουλίκα Σκαφιδά: Το δηκτικό σχόλιο κατά ελληνικής σειράς – Οπισθοδρομικές ατάκες που προσβάλλουν

16.09.2021 / 10:29
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Gioulika_Skafida

Δεν μας έχει συνηθίσει να παίρνει θέση δημοσίως. Αυτή τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση και τοποθετήθηκε κατά ελληνικής σειράς. Ο λόγος για την ηθοποιό Γιουλίκα Σκαφιδά η οποία χωρίς να κατονομάσει τη σειρά για την οποία έκανε το δηκτικό σχόλιο έγραψε στο Twitter της:

«Πάνω στο ζάπινγκ έπεσε το μάτι μου σε ελληνική σειρά και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε εμείς οι ηθοποιοί Όταν ξεστομίζουμε λόγια του σεναρίου:Οπισθοδρομικές και κλισέ ατάκες που υποτιμούν και προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού και κοινωνικές ομάδες», έγραψε στο πρώτο της tweet για να συνεχίσει:

«Αγαπημένοι μου συνάδελφοι. Η ευθύνη μας δεν είναι μόνο καλλιτεχνική, έχουμε & κοινωνική ευθύνη. Καλώς η κακώς κάνουμε ένα επάγγελμα που έχει μεγάλη προβολή και τις σειρές που παίζουμε τις παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Δεν αρκεί να κρυβόμαστε πίσω από το άλλοθι ενός σεναρίου».

(1)
Πάνω στο ζάπινγκ έπεσε το μάτι μου σε ελληνική σειρά και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε εμείς οι ηθοποιοί Όταν ξεστομίζουμε λόγια του σεναρίου:Οπισθοδρομικές και κλισέ ατάκες που υποτιμούν και προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού και κοινωνικές ομάδες.— Γιουλικα Σκαφιδα (@Youlika_Skafida) September 15, 2021

(2) Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, Η ευθύνη μας δεν είναι μόνο καλλιτεχνική, έχουμε &κοινωνική ευθύνη.Καλώς η κακώς κάνουμε ένα επάγγελμα που έχει μεγάλη προβολή και τις σειρές που παίζουμε τις παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Δεν αρκεί να κρυβόμαστε πίσω από το άλλοθι ενός σεναρίου.— Γιουλικα Σκαφιδα (@Youlika_Skafida) September 15, 2021

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα