Γιώργος Τσίπρας: Υποψήφιος για την Ευρωβουλή

28.02.2024 / 8:01
tsipras

«Τα πάντα συζητάω αρκεί να μην μεταλλαχτούμε», δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας επιβεβαιώνοντας παράλληλα την υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή.

Ο ένας εκ της τριανδρίας που…έσωσαν τα προσχήματα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση που τελικά πέρασε εν μέσω διενέξεων κορυφαίων στελεχών, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του κόμματος.

Αρχικά ερωτήθηκε αναφορικά με την πληροφορία που διέρρευσε και σύμφωνα με την οποία θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή στις εκλογές του Ιουνίου και ουσιαστικά επιβεβαίωσε την είδηση, αν και ζήτησε να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

«Κόμμα Κασσελάκη ήταν από την μέρα που εκλέχτηκε. Αλλαγές γίνονται μόνο με καταστατικό συνέδριο», διεμήνυσε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στο MEGA.

«Δώσαμε πολύ αγώνα μέχρι το συνέδριο του 2022 για να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Αλλά δεν εφαρμόστηκε», προσθεσε σχετικά με τους πολιτικούς στόχους του επομένου διαστήματος.

Ως βασικό στόχο για τις Ευρωεκλογές έθεσε για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Πολύ κρίσιμο να παραμείνει δεύτερο κόμμα, να μην πέσουμε κάτω από το ποσοστό που ήμασταν τον Ιούνιο του 2023».

Παραδέχτηκε πως πολλά πράγματα είναι υπό συζήτηση, ακόμη και να αλλάξει όνομα το κόμμα. «Τα πάντα συζητάω αρκεί να μην μεταλλαχτούμε, ούτε ΠΑΣΟΚ είμαστε ούτε Νέα Δημοκρατία»

Τέλος για το συνέδριο τόνισε ότι κακώς τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα