Παρασκευή, 3.02.2023, 5:07 πμ

Γιώργος Τριανταφυλλίδης: Έχασα 30 κιλά μέσα σε 7 μήνες για να παίξω σε σειρά

26.11.2022 / 13:46
ka 3

Ο ηθοποιός Γιώργος Τριανταφυλλίδης έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τις θυσίες που έχει χρειαστεί να κάνει στην καριέρα του.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», στον ρόλο που τον ώθησε να χάσει πάρα πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ αποκαλύπτει και το γεγονός που τον οδήγησε στην υποκριτική.

«Ξεκίνησε με αφορμή μία επαγγελματική υποχρέωση. Έχασα 30 κιλά σε 7 μήνες μόνο με διατροφή και γυμναστική. Ήταν και για θεατρική δουλειά αλλά πρωτίστως ήταν για τη σειρά της ΕΡΤ», αποκάλυψε ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης για την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Σχετικά με όσους υποστηρίζουν ότι έγινε ηθοποιός για να αποφύγει τον στρατό, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης απάντησε: «Δεν ήθελα να μπω φαντάρος και έψαχνα διακαώς ένα ΙΕΚ, οτιδήποτε, έτσι ώστε να πάρω αναβολή. Έτσι προέκυψε η υποκριτική, δεν το είχα σκεφτεί καν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στον ρόλο τους ως «Βαγγέλης» στον Σασμό αποκαλύπτοντας: «Είναι ένας χαρακτήρας με πάθη. Πάλι θα μπλέξει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα