Παρασκευή, 28.01.2022, 7:23 πμ

Γιώργος Θεοφάνους: Ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής είναι ο Γιάννης Πάριος

08.12.2021 / 23:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 34

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για την εκπομπή του που ξεκινάει στο ΟΡΕΝ, τους παλιούς και τους νέους τραγουδιστές, για τα λεφτά που παίρνουν οι συνθέτες από τα δικαιώματα, καθώς και για το ποσό που του είχε προταθεί έτσι ώστε να γράψει ένα τραγούδι.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Γιώργος Θεοφάνους στη συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό, καθώς μίλησε για όλα. Στη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος θεοφάνους αναφέρθηκε και στον γνωστό δημιουργό, Γιάννη Πάριο, για τα χρήματα που εισπράττει από τα δικαιώματα των τραγουδιών, αλλά και για τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Με τον Γιάννη έχω μεγάλο απωθημένο. Ένα τραγούδι κυκλοφορήσαμε όλο κι όλο. Είχαμε λίγο διαφωνία με τον στίχο και θα έπρεπε κι εγώ να κάνω λίγο πίσω. Είναι ο Γιάννης Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω. Βεβαίως το έχω μετανιώσει», τονίζει ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό. Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ότι ο άλλος με έχει εξαγοράσει και με έκανε ό,τι ήθελε. Ήταν τραγουδιστής που είχε ήδη καριέρα και πήγε ακόμα καλύτερα. Εγώ, όμως, πλήρωσα χρέη με αυτά τα χρήματα», αποκαλύπτει ο Γιώργος Θεοφάνους και συνεχίζει:

«Δυστυχώς, τα δικαιώματα που παίρνουμε είναι ελάχιστα. Αν κυκλοφορούσαμε στο εξωτερικό την Κόκκινη Γραμμή θα ζούσαν και τα τρισέγγονά μου. Από τους 15.000 δημιουργούς που είμαστε στην Ελλάδα, οι 10 παίρνουμε περίπου 20.000 τον χρόνο. Ποιος θα ζήσει με 20.000 τον χρόνο»;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα