Γιώργος Θεοφάνους, χορωδία Amabile Πάτρας και μουσικό σχολείο Πάτρας σε μια μοναδική συναυλία

07.12.2024 / 10:59
VIVA FRONT

Μια μοναδική συνεργασία, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο συνεδριακό κέντρο της Πάτρας τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ οι κάτοικοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού τραγουδιού με τα τραγούδια του να γίνονται αλλεπάλληλα χρυσά και πλατινένια μέσα από τη δισκογραφία ερμηνευμένα από τις φωνές των μεγάλων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου των Πασχάλη Τερζή, Αντώνη Ρέμου, Γιάννη Πάριου, Νατάσας Θεοδωρίδου, Χαρούλας Αλεξίου, Μαρινέλλα κ.α συμπράττει με φορείς της πόλης σε μια ιστορική στιγμή προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία και δημιουργώντας μια ξεχωριστή μουσική ατμόσφαιρα υψηλών προσδοκιών και ποιοτικών απαιτήσεων.

Μαζί τους θα παρουσιαστούν 2 από τις πιο αξιόλογες φωνές της νέας γενιάς με εντυπωσιακή πορεία η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής οι οποίοι θα αποδώσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του δημιουργού είτε σολιστικά είτε με τη συνοδεία των χορωδών σε μια παράσταση με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες!

Τη προετοιμασία της χορωδίας του μουσικού σχολείου έχει αναλάβει η καθηγήτρια Αρετούσα Νικολοπούλου και τη προετοιμασία της μεικτής χορωδίας Amabile ο επί σειρά ετών μαέστρο της Τάσος Καραγιάννης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ – Φεγγάρι, έρωτας & μουσική

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024

Συνεδριακό Κέντρο Πάτρας

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00

Έναρξη 20.00

Προπώληση εισιτηρίων:

📍 Discover bookstore

📍 Γωνιά του βιβλίου

📍 www.flashlive.gr

Πληροφορίες: 2610 223443.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα