Γιώργος Σουξές: Οι “Άγριες Μέλισσες” στο τελευταίο επεισόδιο θα κλείσουν με μια γιορτή

23.05.2022 / 20:14
fa 15

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου για το μεγάλο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες.

«Όσον αφορά εμένα, οι Άγριες Μέλισσες ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή της ζωής και της καριέρας μου, γιατί ένα ευρύ κοινό έμαθε ότι ο Προύσαλης είναι ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές. Έτσι πλέον στο δρόμο μού λένε «κύριε Σουξέ, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα μας δίνετε μέσα από τις Μέλισσες».

Για έναν ηθοποιό, η αποδοχή και η αναγνωρισιμότητα με το επίθετό του και όχι μόνο με το όνομα του ρόλου του αποτελεί δικαίωση. Αυτή η σειρά για μένα ήταν θείο δώρο, γιατί συμμετείχα σε μια οικογένεια, σε έναν τηλεοπτικό θίασο σπουδαίων θεατρικών ηθοποιών και γνώρισα το σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, ένα χαρισματικό μαέστρο, με ένα υπέροχο επιτελείο τεχνικών.

Οι Άγριες Μέλισσες που θα τελειώσουν σε ένα μήνα από τώρα, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μια ωραία σειρά στην οποία δουλέψαμε σκληρά και πολύ συνειδητά με αγάπη.

Όσο για τη  σκηνή που  λέει ότι θα κλείσουν οι Άγριες Μέλισσες; «Με το Πολυτεχνείο. Με την απελευθέρωση και την πτώση της χούντας. Με μια γιορτή. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

 Γιατί και σήμερα είμαστε παγιδευμένοι. Δεν έχουμε απελευθερωθεί από τα μνημόνια, την πανδημία, τη ενεργειακή κρίση. Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Όλα τα αντιμετωπίζουμε με σθένος».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα