Γιώργος Ρώρος: Στο βραβείο Γκίνες ο Πολιτιστικός Οργανισμός

23.02.2022 / 9:30
maxresdefault-1-4

Η Δημοτική αρχή νιώθει απέχθεια σε δημοκρατικές διαδικασίες, διάλογο, διαβούλευση. Γιατί γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συνεδριάζει δια ζώσης, ενώ σημαία της παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης ανά την Ελλάδα είναι τα ζωντανά δημοτικά συμβούλια.

Η επιτροπή διαβούλευσης, ισότητας, νέων επί επτά χρόνια δεν είχαν συστηθεί. Με επιμονή της παράταξής μας και άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης πλειοψήφησαν στο Δημοτικό συμβούλιο αναμένουμε να τις συγκαλέσουν……

Διεκδικεί όμως το βραβείο Γκίνες ο Πολιτιστικός Οργανισμός και η πρόεδρος του κ. Γεροπαναγιώτη, γιατί στην  συνεδρίαση του οργανισμού στις 21/2 με ώρα έναρξης 14:00 ολοκληρώθηκε στις 14:06, πριν προλάβουν να συνδεθούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Το μέλος της Ώρα Πατρών συνδέθηκε ώρα 14:06 στον σύνδεσμο, αφού υπήρχε πρόβλημα σύνδεσης. Στην εύλογη απορία, πως τελείωσε σε 6 λεπτά το διοικητικό συμβούλιο, η απάντηση ήταν: «τα θέματα ήταν λίγα και τα ξεπετάξαμε…»

Σημειώνουμε, ότι ήταν δύο ξεχωριστές συνεδριάσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού, που γίνονταν την ίδια ώρα. Το ένα θέμα ήταν η εγγραφή στον προϋπολογισμό ποσού για τις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης και της Καθαράς Δευτέρας ύψους 17.000 ευρώ. Το επόμενο θέμα ήταν οι εκδηλώσεις Τσικνοπέμπτης και Καθαράς Δευτέρας και το τρίτο η εκλογή ταμία.

Αν είχαν προλάβει να εισέλθουν όλα τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης για να έχει απαρτία το διοικητικό συμβούλιο, τους επιτρέπεται να κουβαλάν μόνο τα χέρια τους στο διοικητικό συμβούλιο… Λειτουργούν σαν μπετό με….. δημοκρατικό συγκεντρωτισμό.

Αποτελεί  κατάφωρη παραβίαση των δημοκρατικών διαδικασιών και ειλικρινά λυπούμαστε για τα νέα ήθη και τον κατήφορο της Δημοτικής Αρχής. Σας τρομοκρατεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα