Γιώργος Μαζωνάκης: Πλέον νιώθω ελεύθερος

18.06.2024 / 7:33
giorgos-vaso-mazonaki-xr

Από το περασμένο Σάββατο είχαν μάθει την απόφαση του Γιώργου Μαζωνάκη να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω κάποιοι άνθρωποι που είναι φίλοι του, οι οποίοι ήξεραν και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Κρήτη, στο σπίτι που έχει αγοράσει εκεί, επιλέγοντας να είναι μακριά από την Αθήνα αυτή τη φορά για τη νέα ανακοίνωση. Πρόκειται για παλιό ελαιοτριβείο το οποίο ανακαίνισε στο χωριό Πεύκοι.

Φίλοι που τον ρώταγαν πώς νιώθει για τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίοι του εξέφραζαν παράλληλα τη στενοχώρια τους για την αντιπαράθεση με την αδερφή του, εισέπρατταν μια απάντηση που ίσως και να μην περίμεναν.

«Πλέον νιώθω ότι είμαι ελεύθερος και να μην στενοχωριέστε» ήταν τα λόγια του δημοφιλούς ερμηνευτή που, με την ανακοίνωση της Δευτέρας, έδειξε τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ποιες είναι αυτές; Αν δεν λάβει σε προκαθορισμένο χρόνο όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας η οποία αφορά αμιγώς τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες (π.χ. εμφανίσεις, συναυλίες, κέρδη από ηχογραφήσεις κλπ) από την απελθούσα διοίκησή της, δηλαδή την αδερφή του Βάσω, θα το πάει μέχρι τέλους.

Μετά το σημερινό εξώδικο, που φέρει συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των στοιχείων που ζητάει ο «Μαζώ» από την αδερφή του, αν αυτά δεν του δοθούν, θα προχωρήσει σε αγωγή λογοδοσίας, ώστε να διεξαχθεί, με εντολή του δικαστηρίου, διαχειριστικός έλεγχος στην εταιρεία του.

Πλέον, η Βάσω Μαζωνάκη, εάν οι δικαστές κρίνουν υπέρ του αδερφού της την αγωγή στην οποία θα προχωρήσει, αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο νέο εξώδικο που έστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης, οφείλει να του παραδώσει άμεσα τα οικονομικά στοιχεία που ζητάει, αφού μέχρι τώρα φέρεται να μην το έχει κάνει και αυτό είναι το κύριο σημείο τριβής στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα