Γιώργος Λιάγκας: «Από τότε που χώρισα έχουν υπάρξει και περίοδοι που δεν είμαι μόνος μου»

06.12.2023 / 7:35
liagkas-3

Με αφορμή τις φήμες για σχέση μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Πρέπει να σεβόμαστε όλους. Εμένα, από τότε που έχω χωρίσει, αν ήθελα να βγω να πω για μια σχέση μου, θα έβγαινα εγώ ο ίδιος. Προφανώς 6-7 χρόνια έχουν υπάρξει και περίοδοι που δεν είμαι μόνος μου. Δεν το έχω πει ποτέ. Σχέση όμως που να πω ότι είμαι με κάποια και βγαίνω έξω δεν είχα αυτά τα 7 χρόνια. Γιατί δεν είχα; Για τους δικούς μου λόγους. Ή μπορεί και να είχα και να μην ήθελα να μαθευτεί, γιατί υπάρχουν παιδιά κλπ.».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση που είναι έγκυος, ότι έχω παντρευτεί κρυφά στην Τήνο, ότι περιμένω τρίτο παιδί.. Να τους σεβόμαστε όλους. Να μην σεβόμαστε μόνο τον Στάνκογλου, που πρέπει να τον σεβαστούμε, όλους, κύριοι συνάδελφοι, να τους σεβόμαστε, που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν το ο,τιδήποτε. Μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα