Γιώργος Λιάγκας: “Αν τον αφήσει το Mega, τον έχω κλείσει ήδη”

20.02.2023 / 17:03
giorgos-liagkas-ant1

Στο “Πρωινό” της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Κώστα Τσουρό την ερχόμενη σεζόν.

Αρχικά, ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπή του ΑΝΤ1 και σχολίασε την αλλαγή στην ώρα έναρξης του “Mega Καλημέρα”.

“Ξεκινάμε στις 9, μια χαρά όλα, συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε, πιο ψυχαγωγικοί γιατί η ενημέρωση θα είναι πριν από την τετράωρη εκπομπή με τον Ιορδάνη και την Ανθή. Μια χαρά, τα κανάλια έτσι αποφασίζουν, έτσι κάνουν. Θα προσπαθήσουμε να ψυχαγωγήσουμε, όπως κάναμε και πάντα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν ξέρω τίποτα για την επόμενη χρονιά. Το Mega είναι προτεραιότητα, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να μιλάμε. Μου αρέσουν και η ψυχαγωγία και η ενημέρωση το ίδιο. Αν μου έλεγε κάποιος ότι πρέπει να διαλέξω υποχρεωτικά το ένα από τα δύο, θα διάλεγα ενημέρωση” είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Mega.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και είπε: “Γνωρίζω ότι έχει συν ένα με το Mega και νομίζω ότι επειδή είναι καλός συνεργάτης δε νομίζω να κάνει το λάθος ο Κώστας Σούσουλας να τον αφήσει. Γιατί άμα τον αφήσει, Κώστα τον έχω κλείσει ήδη”.

Με τη σειρά της, η Φωτεινή Πετρογιάννη πρόσθεσε: “Περιμένει επίσημη πρόταση”. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: “Δεν μπορώ. Τι να κάνουμε, την αρπαγή της ωραίας Ελένης; Άμα έχει συμβόλαιο ο άνθρωπος το σεβόμαστε. Έχει συν ένα, έχει προτεραιότητα το Mega”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα