Γιώργος Κυριακόπουλος για Σχολή Φυσικοθεραπείας: “Είναι ώρα ευθυνών απέναντι σε ολέθριες για τον τόπο αποφάσεις”

27.06.2022 / 16:54
kiriakopoulos_giorgos-620x420

Δήλωση Γιώργου Κυριακόπουλου,Μέλους Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, για την Φυσικοθεραπεία Αιγίου:

«Ο κίνδυνος μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου στα μύρια όσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιγιάλεια και αποδεικνύει περίτρανα πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί πιστή «γραμμή» αποδόμησης και καταστροφής, όχι αναβάθμισης και τόνωσης των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών. 

Είναι ώρα ευθυνών απέναντι σε ολέθριες για τον τόπο αποφάσεις! 

Και τις ευθύνες οφείλουν να τις αναλάβουν εκείνοι που τις έχουν! 

Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, πρέπει να υψώσουν τείχος απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη, προασπίζοντας τα προφανή συμφέροντα του τόπου μας. 

Εξάλλου, δεν είναι μόνο η Φυσικοθεραπεία. Είναι ο σιδηρόδρομος που ακόμα δεν έχει φτάσει στο Αίγιο, είναι το εργοστάσιο της ΕΒΟ, τα προβλήματα των σταφιδοπαραγωγών, η σύνδεση του λιμανιού του Αιγίου με την Ολυμπία οδό και πολλά άλλα. 

Όλα μαζί, αναδεικνύουν μια πολιτική αδιαφορίας που οδηγεί απευθείας στο ρήμαγμα και την υποβάθμιση όλης της Αιγιάλειας. Μια υποβάθμιση που πάντως δεν αφορά μόνον αυτήν καθεαυτή την περιοχή, αλλά συνολικά τον νομό Αχαΐας, και τη Δυτική Ελλάδα ευρύτερα. 

Διότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη μιας Περιφέρειας ή ενός Νομού, όταν τοπικές κοινωνίες στενάζουν από σωρεία προβλημάτων, από στασιμότητα, και ακόμα χειρότερα, από οπισθοδρόμηση εξαιτίας μιας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που θυσιάζει με προκλητικό τρόπο τα οφέλη μιας ολόκληρης κοινωνίας, στον βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων…». 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα