Γιώργος Κοψιδάς: Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά

06.05.2021 / 23:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 27

 πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωση του κατά την αποχώρηση του από το reality αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του.

«Εμείς δεν έχουμε εικόνα τι προβάλλεται και τι βλέπει ο κόσμος που μπορεί να κρίνει την πορεία του παιχνιδιού. Νιώθω ότι θα πρέπει να απολογούμαι για πάντα για την δήλωση που έκανα για τον τρόπο που ψήφισε ο κόσμος» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς μιλώντας για την συμμετοχή του στο Survivor.

Σχολιάζοντας την κοσμοθεωρία του, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Είμαι ευγνώμων για όλα τα λούκια που έχω περάσει γιατί αυτά με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Στη ζωή μας συμβαίνουν πράγματα, παθήματα τα οποία εξελίσσονται σε μαθήματα. Όταν δεν παίρνεις το μάθημα η ζωή θα σου φέρει το ίδιο πάθημα, μέχρι να εξελιχθείς και να πας στην επόμενη “πίστα”».

Πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή του Γιώργου Κοψιδά; «Μου ανοίχθηκε ένας μαγικός κόσμος στα 28 μου και όλα μετά ήρθαν σαν καταιγίδα. Στη ζωή μου δεν ήξερα τι επάγγελμα να ακολουθήσω μέχρι που ασχολήθηκα με την υποκριτική και εκεί κλείδωσα. Έχω δουλέψει σε πολλές χειρωνακτικές εργασίες πριν ασχοληθώ με το χώρο του θεάματος. Δεν είχα ποτέ όνειρο να κάνω καριέρα» είπε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε και για την προσωπική του ζωή και πώς βίωσε την φάση της προσωπικής του «σεξουαλικής επανάστασης».

«Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας» απάντησε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα