Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου από τον Αλέξη Παππά

22.03.2021 / 23:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 30

Λίγο πριν προσγειωθεί στην Ελλάδα, ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και φυσικά αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο και τη μεταξύ τους κόντρα.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, είμαι χαρούμενος. Χθες ήμουν σε σοκ, δεν το περίμενα, όπως και κάνεις από την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς. Μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα και λάθη. Έχει πει πολλά ψέματα και του δώσαμε ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη και να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Ε

πειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, πριν από την ψηφοφορία τριγυρνούσε από εδώ κι από εκεί για να ακούσει τι γίνεται. Κάποια στιγμή που περνούσε με είχε φωνάξει ο Κόρο και με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι οι πιο αδύναμοι είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Επειδή ο Κώστας όμως, έχει μεγαλύτερη προσφορά στην καλύβα και ο Τριαντάφυλλος καθόταν όλη μέρα στην παραλία και λιαζόταν και ερχόταν για να φάει, θεώρησα ότι ο πιο αδύναμος ήταν ο Τριαντάφυλλος».

Σε ότι αφορά τις «δωροδοκίες» του Τριαντάφυλλου αλλά την απόφαση του Γιώργο Κόρομι να μην μοιραστεί τα ψάρια που έπιασε με τον τραγουδιστή, είπε: «Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε ότι δεν δίνω σε εσένα κι εσένα. Όταν κάποια στιγμή έγινε ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν και οι τρεις μαζί κι ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν ήμουν σε αυτό ανέφερε πως δεν ήταν καταγεγραμμένο σε καμία κάμερα.

Και επειδή ένιωσε τύψεις που δεν κάλυψε τους άλλους δυο σε αυτό που συνέβη, τους είπε ότι θα σας δώσω από 2.000 στον καθένα γι’ αυτό που έγινε για να τους δωροδοκήσει» και εξήγησε πως οι τρεις τους βρήκαν πιθανότατα κάτι να φάνε και όταν αυτό έγινε θέμα ο Τριαντάφυλλος διαχώρισε τη θέση του.

Ο Γιώργος Κοψιδάς στην συνέχεια «κάρφωσε» ξανά τον Τριαντάφυλλο λέγοντας: «Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα στο Survivor. Εκείνος ερχόταν κοντά μου, δεν πήγα εγώ σε εκείνον. Έχει μπει στο Survivor με μια συγκεκριμένη τακτική και έχει μελετήσει καλά το ριάλιτι. Αυτός κι ο Αλέξης Παππάς κάνουν το ίδιο πράγμα. Η διαφορά τους είναι ότι ο Αλέξης είναι πιο καλλιεργημένος, πιο μορφωμένος και χειρίζεται πιο καλά τον λόγο και είναι χειριστικός.

Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου, τα λέει λίγο σαν άνθρωπος του δρόμου και τα λέει πιο απλά. Ο Τριαντάφυλλος επειδή δεν είναι αυτόφωτος, αλλά ετερόφωτος, προσκολλάτε κάθε φορά σε έναν παίκτη για να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι. Όποιος παίκτης έχει ατομική ασυλία, τον πιάνει και του κάνει γλύκες… Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα